Friday, 30 May 2008

Temu bual dengan producer "the value of my sanity"

Pe cite mat? aku kurang sihat ah, tapi bila dah telan amoxycillin 2 bijik makin ok. maklum lah kat kolumpo ni sekarang ni semakin berasap.

Anyways, aku nak cite sikit pasal sesi interview yang terbaru aku ada buat. Itu hari, ada lah aku tengok sebuah "teaser" sebuah filem pendek di tanah air. Nama filem tu " the value of my sanity" atau dalam bahasa melayu "nilai kewarasan diri ku". Tengok punya tengok, aku pon terpegun lah jugak dari segi sinematografi filem tu. Kira nya bukan tipikal lah kira. Lepas tu aku pon e-mail lah kat syarikat yang bikin filem ni. Nama syarikat tu "Goats films". Tunggu punya tunggu, dia punya producer (Zachary Ong) dia reply. Ini dia benda benda yang dia jawab....

1. Filem ini pasal apa?
The Value of My Sanity is a 30 mins independent short film that tells a story about a man who falls into cracks of life and how he came to realize the value of his sanity in a witty, hilarious encounter with a stranger.

2. Siapa team dalam pembikinan?
The team consists of mainly the core members of Goat Films; Zachary Ong (producer), Idzwan Junaidi (director), Shahriman Latif (writer), Razif Nasruddin (Art Director), and Wan Chun Hung (director of photography). You can find us in Facebook group here:

http://www.facebook.com/group.php?gid=8974884289


3. Dari mana dapat inspirasi?
Our passion and inspiration came solely from wanting to do a film that is far superior than any films we have seen locally and internationally. We're not boastful, but it's an awesome challenge that we like to throw ourselves at and to break that invisible barrier. At the same time, we also wanted to tell an honest story that everyone can relate to, while injecting some fun and wackiness. Life is not fun when it is taken too seriously. :)

4. Apa masa depan atau next project?
We are grateful that the feedback we received so far has been phenomenal. We are in the midst of preparing our next few projects which (may) include music videos and of course, more films. We are committed to bring a completely new style to break new barriers that has never been seen before.

5. Apa pendapat anda tentang industri filem di Malaysia? "boleh bla atau tidak?
"The local film industry is really successful in certain areas and may be lacking in some. Regardless, our interest is not to compete, change, nor improve the local film industry. We just want to do superior work. Whether or not the local film industry 'boleh bla atau tidak,' we shall wait and see. :)

itu dia 5 soalan pendek yang aku tanya kat syarikat ni, kalau tak silap aku filem pendek ni akan di siar kan pada bulan ogos nanti. Selain tu banyak artis artis bawah tanah malaysia yang bikin soundtrack filem ini. antaranya, cik yuna yang kita buat report itu hari (perempuan melayu makin heavy).


"teaser no dua filem ini tekan sini"

laman filem ini

3 comments:

azam said...

you've got me.im well expecting n aving high hopes of this short.
hope to be able to see it on benda-benda boleh bla la kira.

moga moga "the value of my sanity" boleh bla

Jack Lingam said...

itu lah dia, wa harap pon filem ni bleh bla gak

zacharoo! said...

Thanks for the kind words!

Our official trailer will be up pretty soon. Do check the website often to catch it first. :)

Dari mana?

Analytics