Tuesday, 20 May 2008

Ronda Ronda Kereta Pandu Cuba!

Memperkenalkan,

BMW M3 E92 yang baru sahaja dilancarkan pada tahun ini.

Apa special dia?
4L V8 engine, 420 kuasa kuda yang gerenti buat awek basah , atap Carbon fibre.

Harga: RM688,000

Nak tau lebih dari tu, Pegi la Sapura auto tak pun check website. Aku dah test drive kereta ni, so aku nak bagi inside berasaskan soalan soalan dibawah

Pernahkah anda 

1) Tanya diri sendiri bagaimanakah rasanya memandu kereta mewah seperti diatas?

2) Bagaimanapun rasanya kalau membawa kereta ini sambill drive slow slow kat heritage row masa malam jumaat?

3) Bagaimanakah rasanya memandu laju laju dari Hartamas ke Ampang dengan kereta dia atas?

4) Apakah pujian pujian yang anda akan dapat bila memandu kereta diatas?

5) Adakah anda akan rasa lebih "secure" dengan diri anda?

Jawapan untuk soalan soalan diatas:

1) Rasa bawak kereta mewah ni best ah. Sebab tu la nama die kereta mewah. Respon enjin die bila ko tekan pedal minyak, pergh tip top bai. Enjin die, bunyi garang. Memang kalau ada satria bikin sebelah kau masa ko bawak kereta ni, ko tekan minyak, bergegar satria tu (pengalaman personal,masa aku buat  member senyap je tunggu lampu hijau). Senang cakap, macam mana kau baru main futsal 1 jam tak berenti, last call dahaga gila and ko minum air, terus ko rasa best kan? camtu ah bawak kereta ni.

2) Bawak slow slow kat heritage memang kasi ko rasa best ah. Sebab ko rasa the man gila. Semua orang usha kau dengan muka yang jakun yang tak agak agak. Yang best tu, ko dapat parking depan depan cynna ke mansion ke dan ko rasa playboy gila walaupun ko datang sorang.
Kira ko rasa cam "sekarang dorang baru tau sapa aku ek? dulu aku bawak kelisa tak nak usha"

3) Kalau ko speeding, anytime je bro. Kat stering die ada butang huruf "M" yang kaalu ko tekan akan tingkat kan performasi enjin. Memang boleh blah la. Ko cucuk member kat depan, nampak cam hidung kereta ni nak makan kereta depan. Paling laju aku bawak 240 Km/j tu pun aku dah paksa diri sebab aku ni penakut bawak laju. Kereta ni boleh blah laju lagi. Aku corner dengan kelauan 180Km/j rasa cam korner nak masuk rumah aku, rilek je.

4) Aku parking kat Mont Kiara coffee bean, ada awek mat saleh tunggu je aku habis parking, dah aku keluar, awek tu terus puji "I LIKE YOUR CAR!". Gila, selama aku hidup paling hebat mat saleh puji aku well done jesebab aku jawap soalan lecturer betul. Aku jalan kat heritage row, tak agak agak orang puji aku bawak kereta tu. Dulu masa aku bawak kelisa tak pun vitara lama, member pandang aku pun tidak. Sekarang boleh siap cakap " Aku bangga ah ko kawan aku" padahal baru first time bercakap ngan aku.Time time camni ah ko boleh tengok macam mana rakyat Malaysia suka sakap orang. Menyampah gila aku tengok.

5) Jawapan dia, TIDAK! ko rasa cam best je ah. Last call ko tau ah, kau lagi bagus dari sebuah kereta. Janganlah objek camni buat ko rasa ko ni manusia berguna dan kacak. Kalo ko suke Shafinaz, ko kumpul la semangat pegi kat Inaz dan ayat, jangan laharap Inaz nak datang kat kau sebab ko bawak kerete mewah. Sebab last call ko tau la Inaz nak kau sebab ko ada kereta mewah je.


Harap harap aku telah menjawap soalan soalan yang lama dah dalam otak kalian.
Kereta ni memang boleh blah! Kalau nak beli, beli la guna duit halal. Duit judi, rasuah, dan multilevel marketting tak kira.

Sekian

Shaf (nama glamer)

5 comments:

anak warna said...

this car is the devil

inaz gt3 said...

tapi memang inaz tak suke laki, inaz suke kereta. ermm kereta-kereta best je, macam kereta shaf lah.. atau audi rs4 ke. kalau dapat bugatti veyron kira paling best la, period... hihi

tak kisah la kan, point being is that it ought to be a v8 at least. you know, like when u rev it and the twisting force twists the whole car?

damn i'm sure you if put me on top of the bonnet i'll cum to the v8 noise...

orgasm, omg omg!

Anonymous said...

inaz are u a female?

Ayman Ayatolla said...

sudah ku katakan.ku katakan sekali lagi.

this car is the devil.

Anonymous said...

cerita kau ni macam berlaku dalam kepala otak kau je. cite la pasal TC ke, DSC ke.

Dari mana?

Analytics