Wednesday, 13 August 2008

Single Minggu Ini


The Stills- Being Here

Kumpulan 5 anggota dari Montreal Canada kini kembali dengan single mereka bertajuk 'Being Here'. Aku mana minat sangat kugiran baru sejak kebelakangan ni, banyak dengar lagu aku zaman study dulu (80an) macam Talk Talk, Television an juga komposer seperti Ryuichi Sakamoto dan lain- lain. Tapi masa aku bertunang ngan tunang aku, kita cuti kat US dan dapat peluang tengok kugiran ni main. Suara mamat ni sexy bai, live pun diorang tight, dan concert tu la pertama kali aku berpegang tangan ngan tunang aku, ni tahun 2005 tak silap aku, masa album pertama diorang.  Skarang mereka kembali dengan album baru diorang berjudul 'Oceans Will Rise' dan best la dengar kalau ko dalam keta relek- relek, kalau ko nak dengar benda dark skit layan Guapo ah geng! 

Cuba la. Siapa Funky Fresh? Kwaidan Funky Fresh!

Yang tengah tak leh tido,
Abang Kwai

3 comments:

bombay bumzilla said...

wei cam mana nak klasifikasikan suara lelaki seksi atau tidak?

suci tuhan di pintu bilik said...

haha, band ni best.
changes are no good, lagu taun bile tah.
terbaik beb.

shanghai shagwank said...

what poppycock is suci tuhan di pintu bilik

Dari mana?

Analytics