Sunday, 10 August 2008

koreographi yang muka chikaro cam jantan.

bai, cuba chekedaud video di atas. apa apa pun jgn la lu orang tgk benda ni time kat office pasal wa memang panas bila orang tgk youtube time kerja kerana dia bisa merendah kan bandwith internet. wa nak hantar proposal projek mega mega pun susah bai.

apa apa pun benda yang agak pelik atas ni di buat oleh pak cik reich. kira nya dia ni memang bapak segala minimal lah. wa persembah kan wayang kulit pak cik reich yang berjudul "pancut" atau pun (come out).

nanti wa akan tulis lagi pasal brother reich ni. korang buat ah research pasal mamat ni. mula mula cari nama penuh. pastu korang wiki la. kalau semua benda nak kene bagi tau bila nak kembang. hihi

anyways, wa cabar lu tgk sampai habis

J.Li

3 comments:

dj tom yam said...

dang, ni ahhh official tune bangkok sukee fukee

Richard Rogers said...

i tak suka ah bende bende arty yang asal nye dari barat ni..ni tengok ah ni ape nak jadik ngan korang ni..ni namanya, "western discourse" kita..dah dah hentikannnn.....

Jack kel lingam said...

iye ke bai, lu tak ske lu nye pasal. kite mmg ada target reader bai, sorri la klu lu tak termasuk dalam golongan yang kami tuju kan.

mungkin lu ada mentle block selepas beberapa kali tgk fadzilah kamsah dalam tv3 atau mungkin forum perdana yang tujuan nya memperbodoh kan lagi orang yang menontonnya (kiranya cuma berani dengar tetapi tak berani mencuba)

Dari mana?

Analytics