Saturday, 23 August 2008

Laman Web On: Hassny


Laman web ini bai, buat abang Kwai boleh keluar air mata. Dia dah simpan segala arkiv lagu- lagu melayu yang power zaman dulu, dari pop yeh-yeh hingga 80an yang abang Kwai akan emo bila dengar sebab teringat zaman study kat Luar Negara dulu. Khatijah Ibrahim penyanyi kegemaran abang, dan lagu Ku Pendam Sebuah Duka Memang aku takleh tahan ah. Jadi, semoga terhibur, dan jangan lupa tonton 5 Jingga kat 8TV Selasa 9.30 malam sambil layan ubat batuk dan mengkhayalkan kepada chikaro- chikaro. Asal Malaysia suka tiru orang luar, ni kira tiru High School Musical, tapi audio representation ngan lakonan takleh mix langsung. TAPI CUN BAI ada satu awek tu. Sekian.


8 comments:

tetek_coklat said...

terima kasih abang kt...ni zaman cinta innocent..masa tu,ko bleh bawak awek kat taman rama rama pastu jalan gi tugu negara takde hal nye..pastu pegang tangan awek dia senyum manis...echey......skrang....hampeh, tak ramai orang suka bende2 camni lebih lebih lagi ngan 'mall' culture kita...

karma milano said...

tetek coklat kau heavy dan nostalgik siols

Anonymous said...

tu lah. heavy dan nostalgik siod. aku dah tgk trailer 5 jingga. ada je awek yang LOST. tapi mcm biasa jalan cerita mesti berunsurkan kisah remaja yang hip dan trendy. pelakon lelaki die tak best bai. aku masih menunggu pelakon yang mantap mcm ali setan dan faizal husin. haih....

Kwaidan Tarmizi said...

5 jingga best bai, tunang aku keluar kerja aku tengok tu sambil pakai kain sarung je

KO PAHAM PAHAM JE LA BOYZ

Anonymous said...

abg2 top boyz taknak bercerita psl scenster,hipster,blipster ? nak jugak dengar pendapat dari abg2 top boyz.

Melayu Minimalis said...

aku pun pernah tertonton 5 jingga tu. tapi dia sekolah swasta la, bukan sekolah kebangsaan kerajaan.

kalau tak uniform dia sure lagi menarik. :)

Kwaidan Tarmizi said...

baju diorang Sri KL punya uniform.
aku suka pendapat ko Melayu Minimalis, kalau skolah kerajaan lagi ON KAN BROOOO!!

hafiz said...

halo bro! salam kunjung! salam kenal!

Dari mana?

Analytics