Sunday, 10 August 2008

mana nak beli magazine sharp cats?

bai, lu pening carik majalah women's weekly, hello, dan sehaluan dengan nya?

wa ada penyelesaian-nya. tak perlu lagi lu orang telan panadol berbiji biji..tahu kah anda bahawa panadol akan ada dalam badan lu selama 5 tahun. gila bai bapak segala dadah bai.. kalau lu zoot pun paling busuk pun 3 bulan dalam badan lu.

anyways, aku baru tahu pak cik aku selvan lingam ada bukak kedai majalah bai. kalau lu nak carik majalah yang abang KT cite tu semua, lu sila la gi ke kedai pak cik aku. lu sebut je nama aku. sure boleh gamble nye ngan uncle sel.

Kedai Majalah Selvan (amacam artsy fartsy ak?)

kalu lu nak cari majalah monocle, pun bisa. ko usha website (pak cik wa semua world class) tuk carik alamat

anyways salam sejahtra
Abg jack lingam

1 comment:

a8jnme said...

haha..

pakcik lu meniaga dekat opis gua je la ..
tmpt gua mencari ilmu2 sblm memutuskan yg mana harus dibeli...

money changer pun terdapat di sini..
a
bagus la pakcik lu..

Dari mana?

Analytics