Wednesday, 27 August 2008

Robot Menggunakan Otak Tikus: Ye, Tikus



Ini kajian dari para saintis Reading University. Saksikan dan renung- renung sikit. Teknologi sekarang semakin canggih, dan hari demi hari, manusia bekerja keras untuk melakukan sesuatu yang boleh menjadi inspirasi kehidupan seharian korang.

Habis, takkan usya Facebook je kat pejabat tu sambil layan SMS. Kita kena step-up bai! Sempena bulan medeka ni, cuba kita buat azam baru dan cuba menjadi rakyat yang lebih berguna, ini termasuk aku sekali. Oh ya, aku dah putus tunang. Kena tipu dek pompuan bai. So kalau ada yang single- single baca blog ni tu, don't worry, abang Kwai takkan bite....much! ;D

Yang Setia kepada Syarikat Kerja,
Kwaidan Bolt

6 comments:

Anonymous said...

aku rasa ni technological leap yang boleh membahayakan kalau pursue lelebih. cuba ko bayangkan nanti bila ada berbatalion-batalion robot otak manusia...nyayo bai. masing-masing jadi cam john connor ah nampaknya.

eryzal zainal said...

wa nk 2 bijik bai...mau lantik dia jd bodyguard wa.

lu nampak kental bai.walaupun pas putung tunang.

rgds
haishangin?

Anonymous said...

serius putus tunang?
awat?
senangnye?
relak je..?
bye.

O my love said...

banyak robot banyak pencemaran wei.. unless kalau robot yang tak mencemarkan

besah said...

hmm bang,

borang permohonan jadi awek da keluar ke? kat mana boleh beli?

good riddance,perhaps?

love,
pemuja rahsia.ecehh

karipap dan susu said...

there is no need to worry about robots taking over from us...

becausee will be taking over from ourselves. blade runner lah kan.

Dari mana?

Analytics