Saturday, 16 August 2008

Filem Minggu ini:

Salam pembaca.

Film di bawah ini tajuk nya Le roman de renard" mengisah kan sebuah raja singa pemusik kucing puteri musang.

Cerita ni heavy blad. kalau lu nak try aku ada tinggal kan link di bawah
aku rasa aku tak yah la nak explain cerita ni pasal apa. lu tgk gambar dibawah pun aku rasa dak dak arty atau yusoff haslam masa depan pun akan dload filem di bawah ini.;

oh ye, tolong baca nota di bawah



LiNk 1
lInK 2
liNK 3
LINK 4

PASSWORD: honolulu



Jack Lingam



Nota dari Pihak Pengeluar:

Just extract, but activate 'Keep Broken Files' (right click on part1.rar-file, and 'extraxt files; new window opens,where you can choose destination-folder, with option 'Keep Broken Files' AT THE LEFT BOTTOM) !!The movie will be OK - DESPITE ERROR-MESSAGES !!I've downloaded some of them, extracted (with corrupted files !!) and everything went well !!!!!!!!(I COULD fluently SKIP WITH 1-MINUTE-STEPS THROUGH THE WHOLE MOVIE and where I stopped, it played absolutely NORMAL, without any delay)



4 comments:

Hanis Zalikha said...

hihi belog best, anda tercalon!

jakc said...

tercalon cam mana ye cik zalikha?

shanghai shagwank said...

mafakaaa i need mah electric kool-aid and watch tizzzzz argggghh walaupun sesungguhnya tak kesampaian pada masa ini wa nak ucapkan ribuan terima kaseh kepada brader jack yang bersusah payah diatas coding link yang agak kEwL sKALi argghhhhhhh argghhhh

chanel4eva said...

teringin aku jadik singa lepas tengok ni....

Dari mana?

Analytics