Tuesday, 12 August 2008

Pakaian Lost: Acronym







Label ini untuk aku boleh dapat anugerah pakaian rekaan paling sharp 2008. Jacket yang mempunyai pelbagai fungsi, korang tengok ah contoh kat klip tu. Aku pun rasa trend akan lebih kepada arah teknikal, daripada minimalis yang agak membosankan bukan. Kerana sejak kebelakangan ni, ramai pun telah menyongsangkan konsep minimalisma ini. Jadi label ini boleh bla, usya laman web dia. Dan ingat, siapa funky fresh? Kwaidan funky fresh!

Yang Terpegun,
Kwaidan Tarmizi

6 comments:

manila titallica said...

acronym ni baru wawasan 2020. bak kata pakcik derrida dalam machines, sesuatu yang hendak dilabelkan sebagai kreatif mesti mengadaptasikan keperluan essentials, mempunyai fungsi intuisi dan juga ekpresi yang boleh dikira sebagai ketat ah..

pakcik rick cakap dia pos-modenis tapi dia modenis pun bukan wei. member buat jaket tiru idea melayu barut cempedak je.

unparaguayosueltoenmlaysia said...

haha tu ah dia pakcik rick,nak kata pos-modenis, tu ah jadik peniru..klaka gak posmodenis ni dah jadik sesuatu trend yang sangat sangat 'tangible' dan bukan lagi sesuatu doktrin sebagai respon kepada modenism.

ayseyman said...

tumpang tanya.
kat sungei wang ada jual tak ni

ayseyman said...

tumpang tanya.
kat sungei wang ada jual tak ni

awie said...

abang2 3-line mesti suka bende ni. boleh simpan mcm2.nombor cikarao,kad keahlian anak2 buah,bible bukak buah dan mcm2 lagi lah.LOST ! ttttotally lost.serious aku cakap.

Melayu Minimalis said...

noice

Dari mana?

Analytics