Thursday, 14 August 2008

Bahasa Pasar 101: Arbok



situasi di sebuah hotel:

Ali Jamlus - weh nawas, cube kau usha miss mexico tu bai gerek seh body dia, baju pun berwarna warni..cam hippie sehhhhhh..

Abu nawas- Wei kau gila ke bro? itu bukan miss mexico la, itu miss hj taib la sewel.

Ali Jamlus - ha? arbok ke tu bai? aiseymen bil air wa dah tertunggak la nak wat cane ha?

Abu nawas- iye la. ala lu bagi biznez kard lu sudah ah sure dia roger lu balik nye

jack "yang tengah cilok gambar myspace" lingam

4 comments:

lebbeus wood said...

boleh tak saya menggunakan perkataan arbok begini: saya meng'arbok'kan diri saya sendiri semalam..
atau..
boss,kasi saya arbok ais satu?

Anonymous said...

tauke, kasi 8 pucuk satey arbok skali plis

alfonso diarbokkaki said...

bai dorang nak gerak lapsap ke

jack said...

tada pada hal nye bai, yang penting tak de communication break down sudah

Dari mana?

Analytics