Thursday, 11 September 2008

so apa pendapat you all huh?

Gila bai, baru 4 bulan kami bergiat dalam bidang IT ni, kitorang dah bikin 203 posting maut dan hari ini dah ada blog ni dah lebih daripada 10,000 kali di baca oleh orang orang yang kami tak kenai..

anyways apa pendapat you all haaaaaaaaaaaaaaaaaa?

nak tau gak boleh kasik bikin improvement ke apa ka? tapi kalau nak suruh improve layout artsy fartsy cam adik atau akak lu punya myspace site tu susah sikit ar eeeeeeeeeen?

14 comments:

NollyMolly said...

owh...saya start baca blog ni pas MM link kan kat blog dia...saya rasa sbb blog ni mcm byk bg info yg boleh bla la kan...so keep up the good work! tp part umur korang tu mcm tak caye je...

Jack Lingam said...

biasa la, yaw todi campur rokok - muka jadi cam atuk orang bai...

Dayana said...

wah.. tahniah2. ini atas hasil usaha korang memaparkan benda2 yang boleh blah dalam dunia ni. caya lah!

-MiNt- said...

blog nie memang best.Ada informasi yang kekadang tu kita mcm tak terfikir.haha

Pahtu memang boleh blah la la korang nyer entry semua.

Korang memang boleh bla la kira!

mohdjai said...

alternatif sumber bacaan pelbagai ilmu. Semoga kekal dengan penulisan begini atau lebih maju. +karma!

*aku menunggu penulis di sini mengulas tentang LHC.

Starchitectural said...

pendahuluan,aku jumpa blog nie kt group facebook housemate aku..

aku rasa aku antara pembaca blog setia korg gak lah..mana taknya setiap kali aku click firefox aku terus gi tgk bookmarks click link blog korg...

yang menarik pasal blog nie sbb aku suka cara penulisan korg yg tak formal funny2 gitu buat aku rasa mcm korg tgh face2face ckp ngn aku smbil korg bg info yg boleh blah!hehehe

so harap tidak berhenti menulis lah bro bro sekalian..

p/s-abg kwai architecture student ke dulu sbb bnyk bg info psl architecture?

Anonymous said...

blog ni makin lama makin lambat update. busy bro?

Jack Lingam said...

busy la ingat keje kitorang menulis benda ni semua je ke? syabol betul la kau

fali said...

Aku rasa dari segi layout tu takde masalah. Content tu yang penting. Kalau dapat pelbagaikan lagi topic tu mmg best. Tapi apa2 pun, korang memang best.

@pan zhafr@n said...

blog aku tak heavy, tp aku suka baca blog korang yg heavy dan sharp, teruskan usaha!

Melayu Minimalis said...

gua ada satu cadangan bai. ini gua punya pemerhatian la bai.

macam gua ons dengan blog lu sebab bahasa korang chun bai. tangkap punya. tapi apa kata korang tulis bahasa macam tu, tapi dengan formatting yang betul.

Kiranya korang semua tulis begini-lah bai. Mana yang patut letak huruf besar, lu letak huruf besar. Lepas tu kalau ada slanga, lu italicize kan sikit. Baru kelas, macam majalah Gila-Gila dulu.

Tapi ini gua punya suggestion la bai. Kalau lu tak peduli gua tak eat heart.

Anonymous said...

bEtUL wA puN sOkONg, uNleSs kT aTaU jL RaSa bEnDa-BeNda cAm nIE kEWL....

Hai SeMan said...

Lu pUn sEtUj eyHhHHhh..wA rAsA wA pUn sUkErRRr cDgN iTu EyKk..wA cAyuNk sAma Lu oRg LaAaa

erm said...

banyakkan fakta...aku kurang minat lagu2 indie dan movie2 indie

kalau jadi macam

http://www.designsponge.blogspot.com/
http://www.core77.com/
http://mocoloco.com/
http://www.futurefeeder.com/

aku suka industrial design...ni hobi ni...bidang aku lain..bab RnD EE/Comm

design with function bak kata omputih

cadangan jer ni...keep up!

despair.com pun bleh blah jugak

Dari mana?

Analytics