Saturday, 6 September 2008

Single Minggu Ini



Ye aku tahu bulan Ramadhan tapi dak- dak yang nak enjoy klip ni, boleh la tapi jangan sampai all out letak bedak kat lantai dan nari. Lykke Li- Breaking it up. Aku anugerahkan single minggu ini khas buat chikaro- chikaro's out there. SEBAB ABANG KWAI TENGAH ANGAUUUUU :(

Yang Angau,
Abang Kwai

6 comments:

Anonymous said...

layanzzz...kwai, sapa design untuk H&M (divider) ? design die bole bla jugak .

ketiak basah said...

kwai,lu dah tunaanng..wa harap lu angau kat tunang lu,bukannya awek lain

Anonymous said...

wei bai, walaupun minah dlm video tu scandi aku still rasa dia sound corny on bed kwang kwang kwang kwang

pagoda clan said...

woi awek kat clip ni aku bleh bayangkan, kalu dapat atas katil dia mesti keluarkan feromon yang berbau masam masam comel..tu yang turn on..pergh...pastu mesti rambut dia bau peluh campur syampu zaitun anti kelumumur sket..ewaaahhh...sekarang masa aku tengah type ni,aku tak posa...

Anonymous said...

brader kwaidan,

boleh buat rss feeds utk blog tak, wa layan siot posting lu. keep up the good work, more chikaros too pls.

jack said...

salam anon.

wa nak tau camne nak buat rss ?

ajar sikit la fren

kitorang buta IT, kalau bab bab medicine tu ok lah kot

Dari mana?

Analytics