Thursday, 4 September 2008

Don LaFontaine


Siapakah member ni? 
Korang pasti pernah dengar suara die. Tidak die bukan phat febs hitz Fm morning crew.

Korang pernah la kan, tengok wayang, ngan chekaro chekaro korang masa time panas panas baru kapel tu kan, celah celah iklan arak tu semua, ada trailer movie movie yang akan datang, pastu suara member yang yang voiceover kat belakang tu memang epitome suara lelaki sejati buat korang tertanya tanya sapa yang buat suara tu?

Mamat kat atas tu la yang buat. Nama die Don Lafontaine. Die dah lama ah buat benda ni. Dalam 5000 movie trailer die dah buat.

Tapi sayang, di situlah penghujung nombor itu sebab member sorang ni baru je menghadap Tuhan 1st september itu hari.

Bukan apa, saje je nak cerita. Jadi next time kalau korang ngan chekaro baru panas kapel tengok wayang suara member lain, taklah terkejut dan takdelah nak teringat time korang panas kapel ngan ex gf dulu.

Shaf "yang tengah menahan lapar sebab tengok menu McD ramadhan special spicy chicken McNuggets" Hamdan

3 comments:

steve said...

baru aku tahu. Terima kasih!

cripple brain said...

bro..phat fabes fly fm..bukan hitz fm..dier dh lama bla dr hitz fm..

Shafi'e Hamdan said...

mana la aku tau

kalau ko cakap jay jay and rudy tu dj era pun aku percaya

Dari mana?

Analytics