Monday, 22 September 2008

Bosan Di Pejabat? Lakukan Ini Sekarang.


EepyBird's Sticky Note experiment from Eepybird on Vimeo.

Amacam bai? Heavy tak? Eepybyrd, pengarah video ini dulu bertanggunjawab dengan idea Mentos ketika dahulu. Ala, ko tahu dulu tu, ko nak buat benda tak dapat, ko telan mentos, tetiba semua makhluk turut ko tu...Takkan tak ingat?

Amacam heavy tak? Aku rasa heavy bai video ni. Gunakan post-its saje.

Yang tengah buang air besar,
KT

5 comments:

Anonymous said...

@yabedabedu . eh tu bukan awek ngan mamat dlm samurai girl ker???
eh layan ar tapi apsal kt opis aku takde note meriah mcm tu .....

Melayu Minimalis said...

bai gua tgh buat final edit untuk template korang. bila siap nanti aku email ya?

apa khabar london?

aL said...

bila aku bosan kat pejabat..
aku amik dokumen, aku staple dua kali..
yang atas terbalik, yang bawah staple cam biasa..
hasilnya, nampak cam muka orang..
pastu aku lukis r kepala dia..

- -
___

cam ni la.. bosan kan aku ni..

aficiozado said...

sure ke? eepybird ni buat iklan mentos?? rase die yang famous kan mentos+diet coke pastu meletup tu je..

aficiozado said...
This comment has been removed by the author.

Dari mana?

Analytics