Monday, 8 September 2008

Pakaian Untuk Merompak: Y-3 2008





Lupakan benda-benda yang intelek kejap, aku nak bagi satu info kepada para perompak, spy, ninja abang- abang ertamas kaki gaduh, Abu Tegas dan mamat- mamat ingin kelihatan dark-sharp. Ini koleksi Y-3 musim Luruh/ Sejuk tahun ni lain macam punya blad. Mereka menggunakan sudut-sudut teknikal ke arah yang lebih tinggi dan keselurhan koleksi ini adalah berasaskan keselamatan, lindungan dan kecekapan hidup di dunia urbanisasi ini. Lihat sendiri dan terpegun. Habislah aku, boss aku sure bengang sebab syarikat aku takleh reka cam ni. Sigh, baik aku kerja medicine balik. 

Yang impressed,
A.Kwai

4 comments:

Melayu Minimalis said...

bai, lu ada lobang kasut kris van assche ke?

yang puma sky hi lu nampak colorway apa ya? berapa ringgol?

Anonymous said...

kalau aku jadi perompak aku pakai beg Eastpak by Raf Simons tu skali. baru complete.

cungkil gigi said...

oh rly mate?? crazy i didnt see u fuccen subtle

joni boi said...

abg kwai, saya agak konfius.. bleh tak saya nak jadi dark-sharp walaupun saya ni agak arty? ada member ertamas saya ckp kena layan dubstep baru boleh jadi dark-sharp? harap bleh bantu masalah konkusi minda saya ini thanks

Dari mana?

Analytics