Sunday, 14 September 2008

Bahasa Pasar 101: Belakang Sudu

Contoh Kegunaan:
MAMAT: "Wei situation heavy bai, ko tahu kan member kita Ismail dah kahwin, tapi last minute make up artis tu tak datang, jadi member ye-ye je nak tolong make up-kan bini dia"
MALIK: "Serious? boleh ke member make up kan bini dia. So, apa jadi ngan muka bini dia kat wedding tu?"
MAMAT: "Fail bai. Muka bini dia yang cun tu terus jadi macam muka awek yang cerminkan diri dia dari belakang sudu. Ko cuba try tengok diri ko dari belakang sudu."
MALIK:" Astafirullah, terus jadi fish lens ke bro. Ini la, make up artis kita semua pondan. Sigh"

Selamat Berpuasa

4 comments:

Ayman Aiseyman said...
This comment has been removed by the author.
goooooood girl said...

Well well well......

Marzuki said...

kahkah...

Anonymous said...

janji ismail tetap jua mantap beroutfitkan sut yohji yamamoto...

Dari mana?

Analytics