Wednesday, 10 September 2008

Jangan Pakai Cam Ni Di Bazaar Ramadhan: Serious Jangan




Gambar- gambar ini diambil dari Minggu Fesyen New York musim panas 2009. Aku dah kata dah. New York tak boleh bla dalam aspek-aspek tertentu. So, apa pendapat you all huh? Aku tanya anak buah aku Syamsul yang stylo tu pun dia tertumpahkan kopi dia gelak. 

Kwai

14 comments:

Melayu Minimalis said...

yang ketiga tu memang tak boleh bla la.

Perempuan Kalis Peluru said...

ya ALLAH kenapa la fesyen dia sangat dramatik....ish ish...

@pan zhafr@n said...

aku rasa number 1 tu boleh pakai lagi pasal nampak macam kain pelikat

magenta said...

Scheisse. Sampai sekarang aku tak berhenti gelak lagi sebab tengok gambar nombor 3 tu.

Zaini said...

gamba ke-3 tu.mmg lahanat pnye sedap pnye klaka.









haha.

Pushkin to your Tummy said...

hey. cool doode.. i think malaysia is on the verge of lost bai and i think we need things like this to ensure the feasibility and the fact that we are lost bai and we dont know what is what and what is what? get what i mean ?

Anonymous said...

ish i rasa semua sak.. i tak suke benda2 serong cam ni

Anonymous said...

aku tak faham apa yang last 2 entry ni cakapkan.
btw no3 tu pecah perut sial gelak

Anonymous said...

too dramatic tak make sense ar ada ke org nak pakai never-too-much-couture ah konon aha

Sarah is the One said...

nombor satu pun memang dah gelak dah

Anonymous said...

nombor satu tu pakcik jacobs an. apehal tu .....!

nocturnal_nymph said...

geez marc jacob..pic nih leh bla lagik ar..cube korang check out pic die kuar ngan posh lps d event .velvety yumm! hahahah...


click cni tuk tahan peruts :

http://www.hollywoodgrind.com/victoria-beckham-and-marc-jacobs-dress-like-women/

Anonymous said...

ramai siot fesyen kritik kat kl ni.. stailo ar korangg mwahahahahhahahahaha ha ha ha hah haaa haaa haaa haaaaahaahaaaaaaaaaaaaa

God of HellFire said...

tapi yang first tu macam stylo beb.

Dari mana?

Analytics