Wednesday, 17 September 2008

gua bukan beg plastik



Apa pendapat lu all semua?ada stail ak beg kat atas ni?
macam pakaian Y-3 takpun Acronym,beg ni pun boleh bla jugerk dia punya kepraktikalan dengan gaya rupa dia.tul ak?lu tak rasa camtu er?boleh lipat 15 hingga boleh disimpan dan dibawa ke mana mana bai.Jadi bila ada orang tanya lu,'Do you want a plastic bag?',lu boleh la jawab 'oh tak mengapa,gua ada beg sendiri.'
Yela takdela feshenebel sangat,tapi lu cerdik la customaiz sket beg ni.Lu lukis bendera malaysia ke(terbalik ataupun tidak ikut sukati pendapat lu la gua tak amik port) takpun lu tulis 'gua bukan beg plastik' ke.gua yakin lu boleh jadikan idea Malaysia tanpa beg plastik bla.

*beg ni belum ada dijual di Malaysia,tapi kalau lu ada pesan baju CDG(yang disaran kwaidan) dari member lu kat UK,pesan la beg ni jugak.

11 comments:

indiecarracing.blogspot.com said...

bai aku bli lambang alien workshop atau gambar grunge kat campbell tu sure power kan?

GILE ARTY N INDIE AKU NIE!!~~

japonisme said...

aku kompem sbulan tak makan pasal baru order sling bag headporter. fikir balik baik cilok beg cam ni je tapi nak buat cam mana aku ni victim hype machine.

sbulan tak makan pun orait la janji ada comformity to materialism kah kah kah.. iye lah kan takkan nak jadik funky grunge cam member kat atas tu.

Melayu Minimalis said...

@japonisme
bestnya.
kau beli beg headporter kat mana bai?

japonisme said...

MM, wa cilok kat rakuten.co.jp/ace-web. harga sedikit mahal dari headporter online store yang mana kebanyakkan sudah sold out. tak perlu proxy shopper service boleh deal secara terus.

ems kos 1100 yen + packing/service charge 500 yen. tak kira lah kan sbb kiraan akhir masih 50% lagi murah dari kedai kat gardens tu kah kah kah..

Faisal Rocks said...

Baaaaaaaaiiii....7 penulis bai.
Takkan itupun lu nak gap 2-3 hari baru keluar post? Bikin sistem bai...satu author satu post dalam satu minggu pada satu hari yang berlainan. Hari Isnin Kwaidan, Hari Selasa Jack Lingam dan seterusnya.

Then blog BBBBLK akan jadi blog fully operational, 7 days a week bai. Disappointed seh.

Jack Lingam said...

bai kau nak jadi guest writer ke?

ayman said...

bila ada gap lambat sket tu maksudnya ada benda heavy akan datang la.

Faisal Rocks said...

menarik gak bai jadi guest writer. Takde ah gua tunggu lama sangat. tapi gua rasa lu macam perli gua bai. tak seronok ah gua cam ni.

Jack Lingam said...

bulan posa mana elok perli memerli..

ala lagi pon skali skala kene bkan salah pon ennnnnnnnnnnnnnnnnnnn?

badr corp said...

mlm ni dah masuk mlm 10 terakhir puasa oleh itu bebanyakkanlah ibadah... yang mana belum start tahajjud bleh la bangun sahur awal skit sambil2. yang mana belum start tarawih jgn lahap masa berbuka nanti kucup depan tv. yang mana belum start puasa tu boleh la start belajar jadi hero. korang pernah jadi hero? best dowh.

i m mune said...

anti hero dan anti beg plastik

Dari mana?

Analytics