Wednesday, 24 September 2008

Bahasa Pasar 101: Webster

Contoh: "Bai, ko tahu tak anak sedara aku tu punyalah sial.Dia suka gigit tangan orang tau,dia ingat manja ah konon padahal sakit gila bai"

             "Ini anak sedara ko? Budak webster cam ni. Ceh, aku ingatkan dia tu kecik lagi."

-Kiranya webster ni cam badan budak besar tapi perangai dia konon lincah, macam dia tu petite and flexible.

Sekian.
Kwaidan

14 comments:

Melayu Minimalis said...

Emmanuel Lewis bai.

Anonymous said...

ni nelly punye adik ke bai. selebet hingus

taro aso said...

alamaaak...sape pulak budak comel kat dalam gambar ni..ni mesti jenis budak suka pakai wu-tang nye t-shirt pastu suka kutuk orang baaeekkkk nye tapi orang suma sayang dia...anyways...-out-

@pan zhafr@n said...

aku tau gambar ni

jack suparman said...

tau takpe taro

dena_r said...

HAHAHAHHA i know that face!

Anonymous said...

cam penah nampak budak ni

aku rasa aku kenal....tak silap aku die dulu duduk subang ke apa

mystery ni, aku rasa crew cili padi boleh setel

CikZue said...

ic ic.. ala ala Hamster size web lah yer.. tu yg WebSter tu yer sifu?

uncle jon said...

wei wei tolong duduk diam skit bleh tak... tolong jangan gigit orang... jangan nak kutuk orang suka suka... cili mulut tu baru tauuu

Anonymous said...

MINI KWAIDAN!!! LOL!!

Anonymous said...

bai apsl Raf Simons tak masuk dalam list 20 most influential designers on the planet ? design die funky fresh lagi ke bai?

dr vigor vertigo said...

yoooo what up dizzle? i like what u did wit dat stuff. its off da hook.

Anonymous said...

bahar before

Anonymous said...

bahar before

Dari mana?

Analytics