Monday, 28 July 2008

Inovasi? atau daddy-kasi...

assalamualaikom kepada semua...
ari ni brother jack nak cerita pasal satu site yang brother jack bukak boleh kata setiap pagi lah. Kiranya brother jack dah tak import surat khabar El Pais, le monde dan Daily Borneo. Skarang ni pon kegawatan ekonomi, brother jack dah jadi makin fulus dan bakhil... apa apa pon ini dia website yang aku bkak pagi pagi untuk cari inspirasi..Website ni adalah sebuah website berita, kira nya cam the star, utusan dan lain lain.. tetapi ada satu sekysen yang aku minat.
kiranya cerita dalam seksyen ni semua nya pasal innovasi. gila bai inovasi ni penting pasal banyak idea idea yang lu bleh cilok (cilok idea tak salah). Banyak lah benda yang menarik kat sini, dari pada arkitektur, seni automotif, ekuiti jenama, permainan, seni, media dan jenama.
posting dia semua memang boleh bla la kira. semua nya pembuka minda bai. apa apa pun yang wa nak galak kan kat sini adalah mulai hari anda dengan innovasi (dan juga bismillah)..


jack lingam

1 comment:

mr maarof said...

section auto dia cun ah. thanks arrr broooo

Dari mana?

Analytics