Sunday, 27 July 2008

Chikaro Waktu Ini: Russian Red





Terus terang cakap sama korang ah, aku ni tak minat sangat vokalis perempuan, aku leh kira ngan jari aku suara perempuan mana aku suka, antaranya termasuk penyanyi-penyanyi soul macam Alice Clark, awek saiko Fiona Apple dan yang lagenda Nico. Tapi awek Sepaniol ni, Russian Red, aku takleh tahan ah. punya lah comel. Suara dia memang unik. Nak kata macam Joanna Newsom takdelah sama. Bai, Russian Red memang boleh bla, pasang album dia I Love Your Glasses pada hari minggu sambil kemas kemas rumah, tapi ada jugak lagu feeling untuk bagi chikaro ko ke, tunang ko ke (aku bagi album ni kat tunang aku, dia bagi aku satu layanan istimewa tapi takleh la bagitau, tapi aku bagi ko satu hint, dia pakai baju skolah menengah lama dia hihi)


SEMOGA TERHIBUR!!

Kwaidan 'touch my body' Tarmizi

3 comments:

ladyesah said...

hello sir.
you're so funny!
i got your blog dari blog mm.
seriously man! i like your style
:)

47 said...

pakai baju skolah menengah lama..

hihi :D

ami___ said...

comelnyaaaa <3

macam zooey deschanel pun ade muke dia :)

Dari mana?

Analytics