Tuesday, 15 July 2008

Hey Mr. Minister, you must be sharp?



haih, aku pon sedih bila tengok menteri yang berinformasi ni cerita macam orang nak kelentong aku suruh beli barang multilevel marketing ni. kejap ni kejap tu. kejap kritik amway, kejap kritik cosway. bagi aku orang yang macam ni abang shaby ni kene pegi course Asiaworks la sampai dapat LP (leadership programme; apa pon aku tak pegi tapi aku tau).

apa apa pon aku rasa kalau la bdak bdak yang tulis kat blog ni jadi menteri informasi lagi power dari pada tuan besar kita ni jadi menteri. aku rasa kalo kita jadi menteri informasi, korang pasti TERNGANGA. iye lah, ada yang pandai menjahit, yang melukis, yang buat filem, yang pasal ekonomi, pasal duit, pasal sejarah, pasal nak buat duit haram jadi halal pon kami sanggup belajar untuk semua...

Jack "motai" Lingam

1 comment:

danial said...

kalau aku dari kampung bagan pasir,sure dah ternganga dengar menteri shabery ni punya points,aiseymen.....pusing pusing.

Dari mana?

Analytics