Friday, 25 July 2008

Scene Seks Tanah Air dan Negara Negara Asean

Pemaisuri Seks Negara
Sejak dua menjak ni, orang asyik tanya je kat aku " bro, jom arr gi masaaaaaaaaaaaas" aku pon kengkadang pening la, tiap kali baca kosmo je sure kene rush, baca metro, ramai jejaka jejaka yang cian kena tangkap basah time nak urut daging. Apa apa pon ini dia website yang wa nak share kat bdak bdak yang baca blog ni, pasal kalau lu nak baik ngan lu punya bos lu kena tau info info cam gini pasai bos bos lu yang gersang ske gila dengar bila anak anak buah derang cerita bende bende sebegini bai..

Website ni legit, aku rasa ramai gak arr tau tapi aku baru tau bai, bak kata orang zaman dulu, bagai kan aur dengan tebing lah..

apa apa pon website ni memang penuh dengan info info scene seks kat tanah air, Kolumpur, perak, dan macam macam arr..


http://www.sammyboyforum.com/

website ni open kepada semua, jantan dan betina... web site ni memang boleh bla la kira
Jack "masssaaaaas king" Lingam

2 comments:

Gerald said...

Waaa... brader Jack pun ada masuk itu sammyboy ka. Huhuhu! Tak payah gi jauh masuk internet, tanya ah pek bawak teksi pun cukup, siap dier bawak sampai depan pintu la klu mau maaaaasaaaaaas spesel!

shahril mohammad said...

hahaha
teringat aku scene cerita 'kala malam bulan mengambang'.

"mau masass ka? urmm? urmm? urmm" kata apek tauke hotel sambil mengangkat-angkat kening.

Dari mana?

Analytics