Monday, 23 June 2008

PushMore: Konsep Gim Intense





Amacam semua? Ni ha, korang semua stress pasal minyak naik la, LRT la, kesesakan lalu lintas la, sure korang bengkek kan? Tekanan semua dalam otak memang tak boleh bla. Jadi, keluarkan tekanan dalam badan anda tu dan cuba bersenam dengan cara yang intensif dan mencabar. Ini dia, konsep gimnasium yang terbaru, terbaik dan tidak cekik darah harga. PushMore Fitness.

Gimnasium ni ditubuhkan oleh dua jejaka tampan, iaitu Johnathan Wong dan Soon Kheng Teik. Dua lelaki bad boys ni menawarkan sistem senaman yang lain daripada gim-gim aku tengok kat tanah air ni. Mereka lebih menumpukan kepada set- set intensif dalam masa yang singkat, jadi bila korang punya jantung berdeguk kepada maksimanya dalam masa yang singkat, korang akan buang lemak lebih cepat dan otot- otot korang pun akan tumbuh dengan padat.

Peralatan diorang guna pun lain blad, seperti kettleball, sandbag dan juga rings. Diorang tak main sangat mesin- mesin mahal yang korang nampak kat gim- gim mewah kat bandar. Buat apa bai, zaman dulu mana ada mesin- mesin cam ni, diorang secara kreatif menggunakan apa apa yang ada. Dua jejaka hot studs ni pun ada blog dan diorang tunjuk cara- cara nak bersenam, jadi takde alasan korang. Nak seribu daya, Tak nak, ko yang dayus.

Pendek kata, aku syorkan semua Abu Hackett, Syed Polo, Ahmad Drainpipes, Kamal Cardigan, Johan Sportscar, Hamid Yuppie, Firdaus Multilevel Marketing, Yunus Heritage, Wahid Maison, Fazly OrangkayaBaru, Eddie Loft, Raja Akmal KasutGucci untuk datang dan daftar gim ini yang menarik dan berfaedah. Makanan Malaysia ni ko tahu ah, semua kandungan Ajinomoto, gula, tepung berlebihan. Kadar purata orang gendut kat negara kita pun tinggi, mana tak. dok kat opis, minum tin milo dan tengok komputer je. balik kerja, minum kopi jantan, main, tapi sebab penat, main 2 position je, lepas tu panch terus. lepas tu tidur, lepas tu repeat keesokan hari, lepas tu kerja, lepas tu makan goreng pisang, lepas tu main futsal, tapi hisap rokok 20 batang sehari, lepas tu nak main, tapi kemaluan tak keras sangat, sebab dulu ada sejarah layan syabu, lepas tu telan pil kuda, lepas tu gembira dapat main, tapi tak tahu nak main secara selamat, 10 hari kemudian, kencing lu pedih, ada nanah kat batang, malam takleh tidur, korang gi garu, esok gi doktor, doktor bagi antibiotik, korang makan, sampai pulih, esok sambung kerja etc etc etc.... Jadi lakukan benda yang positif kerana hidup positif = hidup betul.

2 comments:

danial said...

perghhh kalau kau tgk youtube,mamat mamat "300" tu training camni la bai,gila intense punya,4 minggu dah keras tetek,fuck!!!!,aku ingat takde gym camni kat Malaysia ni,sekali ada,fuck,menyesal sign up Celebrity Fitness = RM 150 sebulan,RM 298(joining fee),itu student rate la tapi still berdarah la hidung nak bayar, konsep ni sama mcm gym legend=GYM JONES http://www.gymjones.com/

Jonathan said...

hi kwaidan,

thanks for the post on PushMore.

if you have the time, do come by for a workout. you can drop me a line at jonathan@pushmore.com.my

cheers!

Dari mana?

Analytics