Sunday, 8 June 2008

Papan Luncur + Letupan = Klip video Lost



Klip ni dah lama gak dah, tapi kepada sesiapa yang tak tengok lagi. Ini lah video papan luncur terbaru dari Lakai, arahan Spike Jonze. Abang Spike memang terkemuka dengan klip video muzik yang telah dihasilkan untuk artis- artis seperti Beastie Boys dan Fat Boy Slim. 

Semoga terhibur blad.

Kwaidan 'betis sakit' Tarmizi

4 comments:

Jack Lingam said...

lama seh tak buat shuviet 360. teringat plak abang jack kat zaman zaman muda dulu

Ayman Ayatolla said...

ni gua rasa Chocolate punya team.
takpun Girl Skateboards.sama kompeni la tu.sebelum ni ada satu skate video dari derang gak yang Spike Jonze juga yang gambarkan.menang award bai..bukan skate video awards tapi arts awards mende tah gua tak ingat.

tumpanglalu said...

man this is cool!

Anonymous said...

salam kpd semua...

sy teruja ngan blog anda nie..
msti pro kan dlm bidang sukan nie

pe2 pn sy sokong awk dri belakan..

n join lah web aku nie kwn2.

hanye rgister jek name n email korang kat website ni www.zoom.my

join lah kalo bminat

thankzz

Dari mana?

Analytics