Saturday, 21 June 2008

Duit- Duit: Jangan Tanya Member, Web Ini Ada Jawapan

www.xe.com

Apa khabar semua?
Selalu member aku suka tanya, "wei satu US dollar berapa ringgit? Aku nak ebay citer blue ni,"
Aku pun cam "Kassim, ko ni malas ah, gi ah laman web tu, ko ingat aku apa, tempat penukar wang ke"

Jadi, aku bagi dia laman web ni, sampai skarang, dia tak kacau hidup aku lagi.
Mungkin korang tak nak kacau hidup member korang gak, oleh itu, laman web ini paling berguna untuk korang yang suka membeli belah online.

Amacam, boleh bla bukan.

Kwaidan Tee

1 comment:

jojo said...

gila bro dah 3.2? fuck,, aku ingat masih 2 lagi

Dari mana?

Analytics