Monday, 11 May 2009

Nampaknya Blog ini Agak Kurang Interaktif.

Hello fren.
How are you doing?
West Side is the best. Booyakasha.

Amacam lu orang follow tak cerita Perak? Smart ah Nizar nak move for fresh election. Sekarang boleh la lu orang kat Perak pilih lu orang punya pemimpin lagi sekali. Memang sharp ah sharpener. Baru lu orang tau mana padang mana belalang mana badang mana sekarang.

Apa-apapun, gua harap lu orang waras semasa membuat pemilihan. Gua malas ah nak tengok benda ni berulang lagi. Gua tak pinpoint kepada sesiapa, tetapi yang pasti, lu, gua, bini gua, Jack Lingam, Dill, Kwai, dan semua rakyat di Malaysia mengharapkan kita semua berada di dalam keadaan aman dan damai.

On another note, Jack bagitau gua reader blog ni dah cecah 40,000 siakkkkk.
Lu orang terus setia membaca, dan gua akan tubuhkan persatuan ala-ala Fight Club untuk membuat satu revolusi pemikiran di kalangan kita, rakyat-rakyat jelata. Haha. Maafkan gua abang Po-Po. Gua buat lawak je. Jangan tangkap gua.

P/S : gua nak tangkap celaka mana yang curik credit card gua sambil cuba men-withdraw RM1000 kat RHB bank. Memang cantek ah lu celaka. Gua rain down hell fire kat lu bila gua dapat lu nanti.

3 comments:

Dato Paduka Masri said...

nak interaktif lawat la mana2 blog.. nti dorang akan lawat balik blog ko...

anyway.. salam perkenalan... cewah...!!!!

//dill said...

i like the way you tried not to pinpoint anyone but wrote the names anyway.
some more put my name in front of the great Kwai's name :-\
you shouldn't have.

i've been oblivious to what's happening in malaysia, tapi dengar citer cam happening je, people wearing black and stuff. (lkw started the trend long ago skang baru nak jadi the 'in' thing ffft)
but yes, i do hope the best for malaysia.

especially our trees and fireflies and river/longkangs.

bye.

AJ said...

tu lah bile gelojoh....

mak dah ckp makan jgn gelojoh nnt tercekik

kalo blojob lain...itu mmg bes


hohohoho

Dari mana?

Analytics