Monday, 4 May 2009

Amaran Keras terhadap Playboy-Playboy Melayu Terakhir.

Gua terpanggil untuk beri peringatan kepada lu orang PMT semua.
Perbuatan yang dilakukan di dalam artikel di bawah mungkin menyeronokkan, dan mendatangkan kepuasan tanpa risiko kehadiran "pihak ketiga" di masa-masa akan datang.

Tetapi, bajet-bajet arrr sikit enn buat kat mana. Tengok macam abang boss kita yang separa sharp. Di kemudian hari mungkin tidak boleh pacak lagi.

Hahahaha.


Sila klik di sini untuk mengetahui apakah yang gua carutkan diatas.

p/s : hockey adalah permainan yang menyeronokkan.

13 comments:

Lensa Perusak said...

itukan lebih kepada kebodohan yang terserlah. get a room please. mmg takleh focus kut lagi lagi time drive. unless the PMT tu terlampau cool and steady ye dak?

Faisal Zakaria said...

dalam case ini justified lah. tapi sometimes, all the stress from the bloody traffic jams on KL roads, can only be cured by a blowjob while driving.

Ok that came out wrong.

Lensa Perusak said...

but it's a bit rushing dont u think? having a blowjob while driving. haha. of course things will never go smooth. haha (merepek mode)

Faisal Zakaria said...

we should invite jacky boy into this type of conversation.

AJ (tgh jadi boss plg stylo) said...

mana plak dia ckp while driving

mereka sedang blowjob dalam kereta di taman la

hahaha tp mmg curang habis la perempuan tu

ohoooo blowjob the boss, and since i am a boss should i get one?

hihihi

Faisal Zakaria said...

kan gua dah cakap dalam case ini justified lah bodoh not to get a room.

tapi time lu tengah stuck kat LDP, nak gerak dari Puchong pergi Bandar Sunway je bravvvv....wouldn't you wish for a blowjohnson to get your mind off the road?

i wouldn't say i would, but i think it would definitely cut the stress in half, and increase euphoria while being stuck in the car for the next hour or so. How ironic is that?

LOL.

Lensa Perusak said...

but isn't that obvious? while stuck in the traffic for sure u'll look ur right and left. u saw 1 head and suddenly another head shows up. hahahaha.

aina hazuani said...

kesian doh. isk
masa depan yang kelam

Jack Lingam said...

ala bro. ok apa secretary kasik lu B.J kat lam kete.. cam la tak biasa tgk toron toron milf cam naughty amerika tu. yang mase ade makcik tu gi pasar skalli mamat ni ade jumpa kawan member dia punya mak la en.

cite punya cite mamat tu bawak kete makcik tu B.J anak die punye member. lastu pandai pulak diorang parking tepi sebelum bersambung kat dlam hotel. korang ni semua tgk blue tak amik ke apa yang baik. kalau nak thrill climax jew bai lu tgk gambar gambar awek kat awekcomel.blogspot.com (aku suke koleksi awek baju kebaya diorang)

tapi aweks tu agak amature gak ah pasal kasik BJ gune gigi. guna lidah cukup ar. kalu nak guna gigi baik lu gigit tebu beb. ade rasa manis manis. en? ade kew isap telor bos time panas terik malaysia. memang bau KAKENG terbaik.

tapi big up to the boss ar.

yang obscene

Lensa Perusak said...

muahahaha jack bagi yang terbaik.

AJ (dulu pernah tanya membe blowjob tu ape?) said...

amik ko Jack kuakuakuakuakuakau!

Anonymous said...

hello dill....

Faisal Zakaria said...

gua dah cakap kalau jack masuk campur akan jadi conversation yang membuahkan hasil.

lu memang sharp bro.

kakeng pun kakeng ah, janji shtim.

Dari mana?

Analytics