Tuesday, 12 May 2009

Blog Sudah Satu Tahun!

Amacam semua? Hari ini aku nak umumkan bahawa blog ini sudah pun meningkat usia dan dengan izin Tuhan, kami dari anggota TOP BOYZ berharap tidak akan mematahkan semangat kami untuk meneruskan perjuangan memberi maklumat- maklumat heavy kepada korang semua.

Hari ini, aku dan Jack telah berbincang tentang apa yang boleh anda saksikan tidak lama lagi. Kami ingat, kami nak guna duit sendiri untuk meluaskan kreativiti kami dalam blog ini. Oleh itu, aku ingin umumkan apa yang akan datang dalam blog ini dalam tahun kedua, dan jawatan- jawatan yang dipegang oleh BM-BM(blogger maut) ini.

Kwaidan Tarmizi.
Presiden Dalam Rekaan, Seni Dan Gaya Hidup.
-contohnya, filem, muzik, seni, makanan dan kegiatan orang kota semua aku handle/ approve dulu

Jack Lingam
Presiden Dalam Ekonomi, Perniagaan, Pemasaran dan Human Resource
-dia akan bagitahu korang tentang latest apa patut invest, apa patut elak, recruit blogger baru dan lain- lain lagi.

Faizal Zakaria
Presiden Dalam Kota, Sociologi, Psikologi, dan Keamanan
-dia ni kira mamat yang tahu 'what's the buzz on the streets' la kira

Shaf Hamdan
President Tentang Alam Sekitar, Belia dan Penerangan
-mamat suka geology, mamat suka explain. simple.

Armaya Maarof
President Dalam Automobil dan Perkilangan
-nak kereta atau motor paling sharp, mamat ni tahu jawapannya. Dan juga pengangkutan jalan raya.

Ayman Aiseyman
Ketua Pemuda Dalam Kota
-dia ni, apa- apa dalam kota, hingga ke perkampungan orang asli, dia akan bagi laporan. Mamat 'street team' kami.

Wazir Suleiman.
Pengarah Kreatif "BBB TV"
-kamu ingat Wazir? Dia dah lama tak blogging sebab dia pergi khusus pembikinan TV dan terbitan. 

..YA! kami rancang setiap 12 hari (kalau tak malas) Blog ini akan buat satu News Program bertajuk BBB NEWS. atau Benda Boleh Bla. Jack, Aku dan Wazir akan menjadi newscaster anda melaporkan segala berita- berita kamu patut tahu di dalam negara ini. Dan juga berita luar negara. ( Macam Anchorman La Kira )

Jadi kalau ada orang nak sponsor pun tarahal, sekarang aku dan Jack dalam proses pembikinan skrip dan storyboard.

BBB News akan melaporkan segalanya, dari temubual hinggalah ke bola sepak.

TERIMA KASIH UNTUK MENYOKONG BLOG INI! TAHUN KEDUA, DOUBLE GEMPAK-NYA

kt

25 comments:

d7 said...

congrats & good luck ;)

Ferdows said...

congratulation and all the best. Smoga lebih 'sharp' lagi brothers.
;)

Lensa Perusak said...

cun!
tak sabar nak tunggu progress.
hehehe. anyway congrats!
and keep it up!

amm said...

congrats bros!
bagi nuke sket tahun kedua blog nihhh

Anonymous said...

cayalah
keep it up boyzzzz

along

AJ said...

perghh dah ada hirarki dan department. just one word boys, UPDATE!


hihi teruskan perjuangan y all bai

emma songall said...

congrats...
will be waiting for that.
=)

Faisal Zakaria said...

gua up satu untuk top boyz. yam poi!!!!

Faisal Zakaria said...

woi kwai.
KURSUS bukan KHUSUS!!!!!!!!!
wtf??????

//dill said...

fuyo macam shopping for a soulmate.

FZ and keamanan?
Keamanan?

Faisal Zakaria said...

Apasal dill?
Even i masuk triad pun, does not mean i tak cintakan keamanan? I am the crying freeman.

Faisal Zakaria said...

Kita tunjukkan tough love kepada readers Soapapendapatyouallhuh.blogspot.com.

Mulai hari ni siapa nak baca kena bayar wang perlindungan.

Maafkan aku, aku jarang minum coffee pagi-pagi sekarang sudah jadi hyper.
Biasa aku minum evian je pagi-pagi.

Jack Lingam said...

wei FZ lu nak kena tembak ke bai kacau dill.

anyways ar aku nak tengs to all of u coz suppot kitrang. cam kite semua pon cam tak caye je yang kitorang cam bleh make it sampai kat sini. coz, without korang cam kitorang tak kan sampai kat sini. so we all nak thanks very much la kat korang cam pasal lu orang kan cam selalu kan cam bagi komen, bagi idea, bagi kritik (lebih lebih lagi kat FZ) dan macam macam. any ways para blogger blogger maut, without u guyz cam aku ngan kt pon cam tak tau nak bancuh apa kat blog yang umpama cawan berisi air panas ini.

u guyz da bez in le world

JL *bai wa gi roaming ngan chekaro bai kat sabak bernam semalam*

Jack Lingam said...

Jack Lingam
Presiden Dalam Ekonomi, Perniagaan, Pemasaran dan Human Resource.

pergh bai, wa macam albert speer sehhhhhhhhhhhhhhh


GEEEEEEEREEEEEEEEEEK SEEEEEEEEYHHHHH

Faisal Zakaria said...

Gua pun salute kepada lu orang.
Gua terharu siak dapat menjoin Top Boys di saat-saat kemuncak penubuhan blog ini.

Kritikan-kritikan lu orang yang sharp membuat gua berasa sedar terhadap diri sendiri yang perlu berusaha untuk mensharpenkan ketajaman gua di dalam isu-isu sosio-ekonomi.

Dan my knowledgeable comrades, sharp dresser Kwai, foul-mouthed Jack Lingam, the scientifical-analytical Shaf, the fast and the furious Arm, the man of town Ayman, the khusus Wazir Suleiman, the sexy mouthed Dill, AJ Balakong, anon yang kritikan gua tak berapa nak paham, lensa perusak, frank hafis, fros salleh the transvestite.

Dan kepada anda semua, terus-terusan menyokong BBBBLK.

-hedge fund is an indirect blowjob -

errk, kenyang said...

congrat top boyz...

request boleh???

kepada jack lingam :

boleh kasik update otak aku tentang risk management concurrent with today market return. aku punya aversion suggestion kena pangkah lah...tolerance value aku tak cantik...

macam sial aku punya closing FYQ4 report.

datin ikan keli said...

ek ela albert speer konon.. lu stakat muhyiddin yasin atau pak bam (singkatan pak lebam) sudah bai. gila tak masuk academic references.

btw ni hari aku dah dpt conclusion memang rosmah itu parasit yang bersifatkan dan berwajahkan mata ikan keli.

Jack Lingam said...

ilek ah pej. lu memang tak kasik chance ah bai..

//dill said...

o . o

Karim Ramon said...

kecoh ah jack lingam!

Jack Lingam said...

sorry ah bai.

Anonymous said...

cheers ramon... aku mmg takleh handle tgk j.l speaking siam murtad

Jack Lingam said...

haha.. ilek le be linguih aku pon nak sembang ngan lu cam tu. make u feel like in klate la be. ko beli kan tak aku jersey west ham

Diloz said...

cool dalam dunia.

apa pun lu orang buat,aku support.

dena_r said...

cayalah. korang mmg top boyz. dari post 1 sampai sekarang aku follow, mmg tak pernah mengecewakan. aku suka la korang. tahniah!

Dari mana?

Analytics