Monday, 18 May 2009

Info Panas 101: Operasi Cegah Rempit


sebagai loyalis mat rempit malaya, aku dapat hot news baru. otek otek akan buat operasi mencegah mat rempit besar besaran kat duke highway kol 2315 pada hari jumaat dan sabtu. lokasi kat duke highway. otek tunggu kat exit pahang. 

pandai pandai la geng.

Jack 'kuzi" Lingam


10 comments:

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

Aku rasa mat rempit kena organize macam penunjukperasaan anti WTO kat USA beberapa tahun lepas.

Kena ada plan contigency macam senarai exit road/laluan keluar kalau tiba2 kena kepung di sesuatu jalan ....

communication pun kena power... kena ada mamat yang jadi mat usha yang akan pastikan jalan yang dilalui tu clear... tak payah la sampai 150-250 moto membabi buta masuk pwerangkap sebab tak ada komunikasi berkesan tentang maklumat road blok 500m di hadapan jalan...

hahahahaa

Jack Lingam said...

kau tgk gambar tu sudah beb,. bdak bdka rempit pon amik gambar still bila member buat up memalam buta. dah ah time tu exposure lain macam. lu nak tunggu bunyi klik pon lain macam.

ada member aku sorang lensa kamera dslr dia lain macam. camera nya pon lain macam. tapi bila tgk f1 gambar Kete tak ada rupa kete beb.

dolls said...

fuck baru aku sedar sial. power gile cameraman untuk gambar tu.

//dill said...

baru curi camera and the ISO was at 1600, i suppose?
mad skilllz if dat pic be photoshopped.

eh next time all the time you tell me la mana ada road block.
help your helpless friend out maaaan.
thank you bye.

Wongchaowart said...

weiiiiii asal rempit je nak kena curi, ragut, rogol dan sebagainye?? ekjos wa saja pun da bleh beli 5 dmc-gh1.

pragmatik rempit lu kene tukar beb, jangan campur adukkan dengan fiksyen layar perak yang mmg takde harapan dah, dengan durjana dadah murahan yang plir pun takleh stim lagi ah otak nak diperah tuk nak cari rezeki sendiri.

jgn sampai lu lalu blakang chow kit lu kene sitar dengan mat indon2 atas motor pastu dak2 wa yang slamatkan lu baru nak bertaubat

Anonymous said...

KT, rempit tu pakai kasut desert boots yang kau tunjuk nak beli ar bai

Anonymous said...

raf simons buat desert boots pasal dia tgk dak2 rempit taman hijau wili pacak 1km bai. pastu fantastic men pun tetiba nak hype.

rilek kt. malaysia is absolute. the rise of south east asia is a truism.

lu tak caya masuk website acronym pasal tu dia cari model muka cam manny pacquiao. hell's angelz citer kote je lebih.

ade ke support redneck.

gary said...

jack, lu dah inform kat roy, remy, ravi & chin blom?

*simpan dulu duncan yoyo tu, asyik2 skill walk the dog je bai! pebarang?

danny boy said...

apa la lu gary, si remy kan kat sekolah henry gurney, setakat tu jer la career permotoran dia.

Jack Lingam said...

roy dan konco konco nya dah lama season-ed dalam industri pemotoran la bai.

tapi farid kamil dan jubin jubin nya semua well-inform-ed

Dari mana?

Analytics