Sunday, 22 March 2009

Zee Avi: Pengharum Nama Tanah Air



Mungkin salah satu bakal pendekar-pendekar yang mengharumkan negara? Next selepas Sudirman Hj Arshad?
At least tak tumpang rocket orang naik atas bulan? At least tak kechio macam Titus James?

So apa pendapat you all huh?

12 comments:

mr. hafis said...

boleh bla jugak.

sudirman lagu melayu beb.

Anonymous said...

sangatlah boleh bla.akan tetapi bro, kalau dia "lived in the capital of malaysia since then(ie 12)" kenapa dia ckp ada slang amerika beb?

Anonymous said...

brother jack still legend arr bai

sun steppin said...

ek ela abis kalau dia dah rasa slang amerika lagi appealing? masing2 punya suka ah. aku pun tak ske sial orang buat slang lebeh tapi dia memang penah tinggal sana. papehal pun dia tmemang bukan belacan busuk, minah tu agak stedi ah.

walaubagaimana skali.. hero utama yang di dendang malaysia ialah brader jack.

Soyuz Forka said...

pergh awek ni kecik beb..tapi bontot power dan anal mesti sedap.. siap bulih dukung...

baru naughty america.

hehehe

there goes my 1 sen cheeki-ness

sun steppin said...

yang tak di dendangkan ahhh. atau unsung hero.

pegi mampos ar pendekar2 semua. jebat ke tuah ke ape ke, satu hal pun tak memberi kesan atau perubahan berguna kepada masyarakat.

xberg ghost said...

haha ayam golekk weiii.. pergh..

so apa pendapat you KT??

Kwaidan Tarmizi said...

@xberg ghost

tone singers bai. kena take risks. kalau style sama nanti susah ah

apa apa hal aku tak sabar one day ada page spread kat FHM

Jack Lingam said...

yo apa cite cite saal aku ni bai?

korangz nih.......



anywaYS asal tuka tuka nama si cik kokokaina ni?

Anonymous said...

mak budak mana nie

Melayu Minimalis said...

sebab kokokaina reference to cocaine bai.

Anonymous said...

she's very talented, too bad she's a cunt with a fake american accent.

Dari mana?

Analytics