Sunday, 15 March 2009

Single Minggu Ini: Kid Cudi



Kid Cudi- Day and Night

Nampak je macam cat yang baru dalam arena hip hop ini, tetapi Kid Cudi telah pun menanda-tangani kontrak bersama syarikat kepunyaan Kanye West iaitu G.O.O.D music. Beliau selama ini hanya ligat dalam "mixtape" dan album Kid Cudi akan keluar tidak lama lagi. Kalau minat, sila google dia la bai! 

Lagu ni boleh bla lagi- lagi kalau barang mangga ada (joe, ada ke takde?)

Sekian,
Kwai "wei annoying ah lagu Metric bila aku bukak blog ni" Tar

3 comments:

Joe said...

hehe. apa barang mangga. Sekarang pakai barang beg merah. Lagi special. Baja guna air kencing orang. Kalau taxi 2 orang LB kuasa 34.

nadja said...

barang mangga la best!!

Anonymous said...

kwai bila uniqlo X jil sander nak kuar ni?

Dari mana?

Analytics