Sunday, 1 March 2009

Tontonan Minggu: Marc Newson, Urban Spaceman











Kadang- kadang aku fikir betapa bertuahnya kalau aku ada orang cam Marc Newson jadi jiran aku, atau member aku. Aku rasa definasi seorang 'individual' memang dia patut pegang. Oh Marc, jasamu memang lost dan aku tak tahu nak puji betapa sharp-nya ko ni. 

Saksikan untuk cuti minggu korang ok? Ingat, berangan dan impikan benda- benda yang luar petak. Hidupkan sekumpulan pereka- pereka tanah air yang heavy.

Sekian.
KT

3 comments:

Anonymous said...

abang kt, bagi la skit output sendiri daripada 5 siri video tu.. 10 minit satu video lama la juga kan. kalau ada spoiler pun tak kisah la ini bukan soap opera yang saspen ke. tulis summary sikit ke.

Kwaidan Tarmizi said...

@ anon

ini documentary dari BBC imagine series bai
the best you can get. paling detailed yet simple.

AJ said...

mamat ni mmg sharp la bai.

tp wa ttp heart zaha hadid.

gila lost

Dari mana?

Analytics