Saturday, 7 March 2009

Malaysia Kini: Dokumentari Tentang Pengkid


Pengkid: Perceptions, mine and of me from madharris on Vimeo.

Aku post ni sebab ada member karib aku kena temu bual kat klip ni. Aku memang respek minah ni ah, dia memang untuk aku salah satu sharp cat. Nak kata Top Boyz nanti dia bengang lak. Dia tahu dia siapa, dan aku rasa ko minah sharpppp!

So apa pendapat you all huh?

8 comments:

dilarangmelarang.com said...

suara pecah, hehe

zip blakang said...

sebearnya lu tanya pendapat kita orang tentang apa? kawan karib lu ke pengkid secara am nya?

Kwaidan Tarmizi said...

@zip blakang

ooooo ko suka lawan cakap aku eh zip!
gurauan je, ciuman besar

pendapat ko tentang klip tu la

aku rasa agak flat

//dill said...

haha jack lingham are you talking about the mogok somewhere in kl, about those kampung baru peeps(i read the mogok poster there) tak nak science and maths in english?

mr. hafis said...

fucked up la video ni.

terang-terang menyerupai jantina berlawanan itu haram.

nak cerita qada' dan qadar tapi kau tak tahu langsung apa yang kau cakap.

p/s: komen gua based on video.

zip blakang said...

yar mr. hafis, minah botak tu memang sasau. ultimately she is debating on semantics, nothing concrete nor substantial in the Islamic teachings by itself.

her humanisitc free wills bashing on usul al-fiqh doesnt result to anything but to prove her past-time favourite making fun of religion.

just how holier you are to say that the scholars are reading the Quran as a literature, and taking the verses out of context when it is you who are reading, and interpreting it for your own theorem.

zip blakang said...

kwai.. bukan apa.. aku curious nak tau kebanyakkan pengkid ni, dorang main cam mana??

Jack Lingam said...

main mcm sapu jam kat roti ah kot? ko tak penah tgk blue girl on girl ke dooode?


www.tnaflix.com kalau kau nak streaming toron yang power lu usha arr situ. lagi sharp dari redtube.com


ENJOY

Dari mana?

Analytics