Monday, 9 March 2009

Daniel Libeskind: Arkitek Lagenda Hidup




*Atas gambar Grand Piano rekaan Daniel

..Ko tahu perkataan orang putih tu, "speechless" ?
Ni aku tengah speechless la ni ha...Tengok Denver Art Museum.

So, apa pendapat you all huh tentang arkitek kegemaran aku atas teorinya? Aku rasa agak bingai sebab tak bagi komen sedikit tapi lain kali ada... Masih pukau bai.

Maaf kalau post-post baru semua sharp sharp. Ada blog lain yang ringan- ringan yang bagi cerpen yang takde la kelakar sangat dan klip- klip yang pada pendapat aku 'per cer?'

KT

1 comment:

AJ "wa arkitek bai hahaha" said...

KT lu minat DL ni lu arkitek ka...hihihi

wa pun minat gak, sonok gak tgk design dia ni tp walo camne pun wa tetap heart zaha!

Dari mana?

Analytics