Saturday, 14 March 2009

Tahniah: Faisal Zakaria Berkahwin

Memperkenalkan Faisal Zakaria, pembaca blog ini yang paling taat dan selalu memberi idea-idea bernas kepada diskusi kita. Kami dari TOP BOYZ ingin mengucapkan selamat pengantin baru kepada Faisal Zakaria dan isterinya, dan ingat untuk "senam rimau" sebelum malam pertama. Aku tak mahu dengar esok ada orang sakit pinggang sampai kena cari minyak cap kapak kat 7-E malam- malam. Tapi kalau ko nak benda lagi "power" dari minyak cap kapak ko calling je bro kita Jack Lingam. Dia akan sharp-kan ko tarahalllll....

Blog adalah keluarga, keluarga adalah blog dan bloggers.

Sekian.
K-T

(asal pembaca PMT lebih daripada Soapapendapat?)

3 comments:

mr. hafis said...

tahniah en faisal.

Faisal Zakaria said...

dammmmmnnnn.
Gila terharu seh.
Top Boys memang sharp ah.

Maafkan aku lambat respon.
Aku sedang sibuk, dua tiga hari lepas. You know, getting down.

Cheerios to the Top Boys and readers of So Apa Pendapat You All huh? blog.

-Rajinlah membaca blog, akan jadi sharp seperti yours truly-

Yang kerja berat woooh tadi malam,
Faisal Zakaria

FRoS Salleh said...

faisal nk hadiah kawen dia hd dvd player.

Dari mana?

Analytics