Sunday, 8 March 2009

Gareth Pugh: Pereka Heavy



Amacam semua. Aku nak korang tahu pasal dia ni, tapi aku nak korang selidik sendiri. Ini dia rekaan Gareth Pugh untuk musim luruh/sejuk 2009. Aku takde mood sangat nak citer panjang. Tapi kalau ko minat filem, best gak klip ni, ko minat penyuntingan, best gak klip ni, chikaro- chikaro yang minat fesyen, best gak klip ini.

Hidup Gareth Pugh, tamatkan Supra (takde kena mengena)

Yang benar,
KT

4 comments:

Anonymous said...

awek kl takkan boleh jadi roisin murphy................

Jack Lingam said...

ok apa supra. dia punya collection kasut bulan not bad apa bai..

kahkahkah

pilote said...

apa citer supra.. itu untuk ah beng je la. gile rice burner sial..
japonais gt hatchback yang exceptional satu je buat masa ni, nissan gt-r.

pilote said...

ooh sorry. supra tu kasut rupanya. aku taktau. aku ingat rice burner cap toyota. kalau bagi contoh kasut lanvin kan senang. atau paling koman common projects la.

Dari mana?

Analytics