Monday, 2 March 2009

sangap 101: direktori malaysia


setelah aku sampai opis tadi siang setelah mengharungi pekan tandus cyberjaya yang serba panas macam hanjing, aku angkat ah telepon untuk mendail pizza. bai lu kena try pizza kampung baru yang masyuk, nama dia hadija pizza (siap ada nombor 786 kat dia punya logo).  lu kene try pizza guna ayam lemak cili api (gila bai memang ah tak ada kuah atas pizza tu, dia masak ayam tu dulu lepas tu dia ekstrek ah dia punya daging nya) bubuh cendawan dan keju mozarella yang di buat dari minyak kelapa sawit.

aku pon dail la 103. lepas tu dia tanya bahasa orang putih atau bahasa melayu. aku tekan dua. aku rasa lu kena dgr apa dia offer..enn


jack ling a ling

6 comments:

Faisal Zakaria said...

watafak.
datang cyberjaya roger aku lain kali jack.
damn it.

karboniferus said...

bahaya do jumpa serial rapist mau tak kena analy

papehal minah 103 tu memang crackk suaaa

HAHAHAHHAA

lain macam sial accent. aku budget dia coklat/kelabu tapi agak best kot hmmmmmmmmm

aku tatau ahhhh

Faisal Zakaria said...

sial panggil aku serial rapist.
aku tidak suka anal. but i make exceptions on this phone operator.

Anonymous said...

786? after the jump...

http://members.tripod.com/maseeh1/advices7/id152.htm

Jack Lingam said...

cunz. tapi kalu call ko kena ah sangkut kan aku ngan chikaro ling kok wing ennn

mr. hafis said...

aku nak, aku nak.

Dari mana?

Analytics