Sunday, 12 October 2008

Tahniah: Dato' Shah Rukh Khan


Salam fren.

Bulan ni memang bulan best lah. raya dah lepas, deepavali dah nak dekat dan baru baru ni pulak aku punya distant cousin, shah rukh khan dapat jadi datuk. nak tau apa alasan dia dapat datuk? pasal dulu dia buat filem afamosa. kiranya itu dia tolong promote melaka.
so fren? apa pendapat you all huh?
Jack Lingam

16 comments:

Disco Dramatic said...

dulu movie Entrapment promote KLCC. so catherine zeta jones ngan sean connery patut dapat dato juga la kut?

atreyu strange said...

camni, x perlu blaja tinggi2 lagi. sumer pi masuk actors studio, pastu lakon citer bollywood. xpun, director2 citer mlayu yg kepingin mau dpt datuk, pi la bwat movie kat melaka. haha.

erm said...

20 org datuk.....200 orang anak datuk

datang umah datuk datin...padahal sepupu sendiri

aim tan sri plak

Jack Lingam said...

hehe. bukan dua tu je.

jackie chan pon bai pasal buat cite police story kat kl dulu..siap bawak motor ninja kat atas keretapi

d7 said...

mmg x leh blah!!
drp bagi srk jd datuk..
baiklah bagi si nabil lu pikirlah sendrik tu dpt datuk..
kate muka dah kuar jadi setem kan..

*sambil sorok muka dlm baju*

Ferdows said...

no point

O said...

whut-da-foot!!!

skodox said...

"achaa?im datuk?erkk..inspektor sahab..wut's tat?"

*mungkin dialog srk akan dtg.mungkin..*

Archivist said...

Apasal x bagi pangkat Tan Sri jer...?

Faisal Rocks said...

serius memang A blad.
pasni sape bayar bil api kat melaka konfem dapat datuk blaaaadddd!!!!

khalil yaakob and kuncunya dah abis go through list datuk bai. takde sape yang cukup credible lagi dah blaad...gua import luar beb.

aduuuhh...

Anonymous said...

ok lahh tuu....SRK memang hebat pun profile dia and btw al those movie b4 this bukan menceritakan tenatng m'sia but the movie is only done in Msia only.

JayC: Mak aku cakap ni adalah Semangat dato ali sbb suka ppl outsider appreciate our history.

kecik said...

antara reason dia,pasal srk tolong promote melaka,n juga malaysia.
apekah????

sanjay dutt said...

abis.. kalau nak citer pasal malaysia citer pasal kaum lelaki yang suka main zip belakang??

dorang buat cam tu supaya SRK boleh jadi ambassador malaysia dalam arena industri bollywood, biar dorang lagi ramai masuk buat filem kat malaysia kasi naik sikit ar profit tourism malaysia.

entrapment tak dapat ar pasal film tu banyak tunjuk the non-superficial side of malaysia.

papehal pun ni kes desperate gak ar. gila babi chicken shit sial.

@pan zhafr@n said...

ingatkan pasal kau nak dpt body macam dia tadi, ni langkah2

desperate...ala semua boleh jadi datuk la apa susah, LU PKLAH SENDIRI!

Fendy said...

memalukan sey!!

Anonymous said...

malaysia is fucking pathetic.

Dari mana?

Analytics