Tuesday, 21 October 2008

Single Minggu Ini



Razorlight- Wire to Wire

Lupakan Bloc Party sebagai single minggu ini, itu saje je kita nak perlikan bebudak indie tanah air kita. Ini dia single yang benar dan yang ke jalan yang benar (walaupun mainstream). Abang Borrell dan kugirannya akan melancarkan album baru diorang, dan ini single pertama diorang, memang matang, memang bermakna dan memang boleh bla!

Diorang memang tight live bai, tak tipu. Aku dulu tengok diorang terus aku macam....."ini kena beli t-shirt diorang ni"

Semoga terhibur!

Kwai

2 comments:

oh yes! said...

lol.
he is wearing a string of pearls.
tight, yo.
loves it.

Fariz Bakar said...

skali usha dah mcm dave grohl. lol.

Dari mana?

Analytics