Sunday, 26 April 2009

Bahasa Pasar 101: I.C.T

pergh, itu longkang ke parit bai?


Jam 2145. Lokasi di sebuah Kelab Malam, Zeta Bar, Hilton KL. Ali dan Ayub sedang bersembang sembang tentang bisnes baja kompos yang baru di mulainya.

Kelihatan banyak juga chikaro chikaro season-ed yang masih bergetah. 

Ali: Wei Bro. Tgk ICT tu, lain macam sial masih fit boleh joget macam Lindsay Lohan lagi. 
Ayub: Ha?ICT? tapi dia gelek macam Inul la bai. Lindsay Lohan pon kalah. ICT tu apa bro?
Ali: ICT la bai. Tak kan tak tau? Komeng tak bagi tau ke pasal dia punya one night stand dengan ICT kat Chrystal Crown Johor ke bro?
Ayub: Ha? gila bai aku lost ah.
Ali: ICT la bro. IBU CUN TUNGGAL. Lu ni apa la.
Ayub: ak elaaa. asal kau tak cakap janda baik je. kecoh la kau.
Ali: ala bai, where have u been bai? siapa guna term janda baik lagi?
Ayub: ek ela.
Ali: Eh bai, rupa nya ICT tu mak Ismi la bro. gila sial. mmg tergigit bibir aku bila tgk dia gelek macam inul..dammmmmn son.

Jack-ed L-ingram

5 comments:

AJ (budak baik tak nakal mcm JL) said...

ada stok tak bai?


hahahahaha

Faisal Zakaria said...

ICT is the boooomb beat!

mr. hafis said...

bapak lawak.

gua tak pernah dengar lagi ni, tak kelentong.

town sial.

hahahahahahaha.

//dill said...

you spelled crystal wrong

Jack Lingam said...

thanks dil, will ractify it in the next post

Dari mana?

Analytics