Wednesday, 10 June 2009

Wangsa Maju Bruvvaz

Ape citer gengz? Sorry ah aku tak move on dari freestyle hip hop. Tapi aku nak tunjuk ni to know talent bebudak Malaysia dalam arena freestyle. Saksikan video dan tell me apa pendapat korang. Ko rasa boleh battle ngan orang lain tak?

Mamat nama ego start freestyle at 50 seconds into the video. Pastu mamat Tact. Yang starting lagu ada beat apa semua tu aku tatau tu lagu dorang ke orang laing ke apa.

Kalau ko tanya pendapat aku, aku rasa Ego tu ok ok la, Tact tu bagi aku hebat ah, past ada brader sorang yang selalu dalam video tapi tak pernah cakap apa apa. Aku tatau die buat apa in the crew. Nak cakap die hype man pun tak jugak tak pernah pun die bukak mulut. 



Shaf 

7 comments:

Ferdows said...

Mamat Tact tuh pakai selipar je.
Sempoi tapi gempak gilaa.
Hahah

Mohd. Konsep Bin Theredonethat said...

when i grow up, i want to be just like them.
and put the p in pj.

Aj for dj i dunno KJ hey hey not in PJ said...

pening ar tgk video ni camera man pusing2 urghhhhh

Jack Lingam said...

why put p when u put k in pj

Jack Lingam said...

*can

Mohd. Konsep Bin Theredonethat said...

why put the k in pj when you can put the angsa in bangsa.
WHUTTTTTTT

or the oo in cool.

iceman said...

miami wice.
nice touch really.

Dari mana?

Analytics