Tuesday, 16 June 2009

Kwaidan Tarmizi yang Hero

abang kwai cuba meniru FZ memakai tuxedo but he looked so 80's.

Amacam smart tak remos abang Kwai yang baru? hari ni, Jack, Kwai dan FZ sibuk bertekak mengatakan rupa masing-masing macam siapa. Setelah penelitian, Jack kata muka FZ macam abang Ngah 3 Line di bawah :

sial tak jack? muka gua macam benicio del toro bai. asal pakai coat je nak tuduh muka macam aku.

Yang penting pada firasat gua muka Jack adalah yang paling sharp sekali. Dia adalah king, sharpest pencil in the box, biggest dick among the jocks.

abang jack dengan friends sebelum buat o.t kat maple kat doraisingam.
depan dari kiri : chris arumugam, jack lingam, marcus velappan.
belakang dari kiri : daniel gabbidon, gobind chandran, vinod


Okay friends gua nak buat kerja. Boring boring boring.

edit : marcus dengan vinod Blogger potong widescreen sangat.


4 comments:

enyheartsdiamond said...

hakhahahahahahahahaaa~
layankan je la(^_^)

//naninong said...

daniel gabbidon tu orang apa?
asal nama cam power je?

Jack Lingam said...

masalah ah lu mat. daniel gabbidon tu pak tam welsh. top boy west ham defender. makan mana naninong?

FRoS Salleh said...

dis is so kewl fz!

Dari mana?

Analytics