Thursday, 18 June 2009

Bahasa Pasar 101: Situation Crack

Contoh:
Afif: "Bai apa jadi bai ngan adik sedara ko, makan gelojoh sampai satu buku roti. Tengok dia nak bernafas pun tak betul,"
Adil: "Tu ah, ko rasa apa kes budak ni ah? Aku pun dah tak leh tolong baii,"
Afif: "Serious blad, ni dah situation crack dah ni. Ini kes macam bebudak Amerika dah."

Sekian
K to the T blaze
CEO of New Demonic Blaze

4 comments:

Faisal Zakaria said...

kalau situasi lebih dahsyat, hampir mengundang maut kitorang panggil situation buttcrack.

You and Me put the Sea and Son in Season said...

ZOMG i ada gambar muka camtu gak, tapi tak setembam tomey like that!
http://1.bp.blogspot.com/_qdIrwqKYXK4/SjoNKCH8VcI/AAAAAAAAAXE/xAGveUG-l7k/s1600-h/n693365405_472234_626.jpg

Faisal Zakaria said...

tapi agak good effect ah mata putih budak tu. menunjukkan he's having an orgasmic time.

Jack Lingam said...

agak ah. kau tak dapat shortlist masuk goodburgeR?

Dari mana?

Analytics