Thursday, 18 June 2009

Chikaro Waktu Ini Juga: Sasha Grey



Aku tahu ramai korang sure tengah tension sebab hari ni hari Jumaat dan korang tengah cepat- cepat buat kerja dan tak sabar nak chillek untuk hujung minggu, betul tak? Tapi ini ada barang baik aku discover. Aku rasa 88% pembaca lelaki blog ini tentu kenal akan chikaro bernama Sasha Grey, bukan Sasha Bashir ye, although aku nak ucap kat dia semoga cepat sembuh, aku dengar dia dapat denggi. Kesian dia.
Ini dia penggambaran baru Sasha yang digambarkan di sebuah majalah fesyen V Man. Wow! Sasha nak jadi versatile, tidak lagi bergambar di industri- industri filem dewasa sahaja. 

Well, dia ni ganas kan? Suka kena cekik etc. Walau apa pun, aku rasa penggambaran Sasha Grey ke alam seni dan fesyen amat sharp! Sebab after all, siapa tak nak main ngan awek lazat ni?

KT

9 comments:

Diloz said...
This comment has been removed by the author.
iFreak said...

ooooooooooo

Jack Lingam said...

bil air aku boleh kata dah tertunggak lain macam. kepten kepten spa dah call kata ada ayam baru. tapi lepas baca posting lu memang pancut dinding malam ni

Anonymous said...

Dude, Sasha Grey datang Tyra Banks nye talkshow..tak lawa lah. muka cam ape tah. tapi gamba yg ko post kat sini muka nak sexy ala ala Megan Fox. lighting editing hairstyle je kot.

dia kan suke jilat toilet seat haha. gile sial awek ni.

mr. hafis said...

common la.

gua rasa carmen luvana lagi boleh bla.

You and Me put the Sea and Son in Season said...

cam biaaaaaasa jeeeee.
maggie q doh.
terbaik.
after eva green.

AJ said...

laaaa, porn star.....

manolo said...

awek ni suka main bontot..heavy bai..minum kencing pun ada gak..lagi heavy...

Faisal Zakaria said...

maggie q lawa. seriousssly.

Dari mana?

Analytics