Tuesday, 23 June 2009

Mum: Sing along to Songs you dont know


Salam boyz,

aku tau benda bawah tu semi heavy dan tak cukup heavy lagi. kalau ada sesiapa yang pening kepala macam nak compute apa yang aku cuba tebarkan, lu dload lah album baru MUM (moom) yang berjudul Sing along to songs you dont know atau dalam bahasa melayu, nyanyi lagu yang ko tak tau.

Aku baru je muat turun lagu ni so far so good. dulu sign ngan fat cat record skarang dah bawah naungan Morr Label.

Nak ke aku gebang panjang pasal album ni. ? ko semua pon tau lagu mum sememangnya ideal ketika bawak kereta, sambil tgk filem noir atau pun sambil naik LRT.

Atau dalam kata yang pendek lagi, album ni agak Lost bai dan boleh bla la kira. kalau lu nak dengar, lu picit ah sini

Album akan kluar bulan ogos, tapi contact aku kat Fat Cat records (jamal), brighton agak beef ngan mum pasal tak mau sambung bikin album ngan Fat Cat. so dia bagi ah link tu kat aku.

Top boyz

J.L


3 comments:

Rantong said...

Salam ziarah. Blog yang menarik.

View Profile: Rantong™

Jack Lingam said...

kencing ah lu rantong

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg blog gua ada makan kenduri

ikut baca doa skali pun takpa..

Dari mana?

Analytics