Tuesday, 16 June 2009

Chikaro Waktu Ini: Scarlett Johansson



Amacam, boleh bla ke tak boleh  bla? Bekas tunang aku skarang dah tukar rambut brunette dan badan yang montok ramping, pergh. Aku tengok ni pun kena slow- slow takut bini aku tengok. Ini dia pergambaran terbaru Scarlett Johansson bertajuk 'Au Naturel' untuk majalah ELLE versi Peranchis.

Ok guys, aku nak tengok gambar ini dengan lebih 'detail'.

P/S: hari bapa, korang ada apa- apa plan tak untuk bapak korang? Jangan korang main derhaka kang aku pernampo kang!

KT

8 comments:

Jack Lingam said...

ha. aku hari bapak aku nak bawak bapak aku gi road trip ke dalam hutan. lastu beli kan dia satu nek tie ngan baju alain delon. nice tak? wak lu

Faisal Zakaria said...

gila siak.
scarlet ni tak payah make up pun lawo nampoknye. stim kering teman nengok kan bibir dema.

brav, puasa dah dekat. lu dah ganti belum lu period seminggu aritu jackli.

jacques liberachi said...

oh la la. elle trop belle comme l'etoiles et la lune. je dois disparue maintenant a la pays bas.

Jack Lingam said...

wei lancau blazer boy. u know ill be blazin bangi one rainy day. Hopefully u'll be slim by then so that ur beloved doctor will have the strength to carry you to alamanda. u better eat ur own nuts now because ill be chasing u like a chiwawa running from chewbaca.

ha. im back. i miss u fuckers so much. sharp post on the way malam ni

Kwaidan Tarmizi said...

Jack nak buat sharp-show tak?
ambik gambar FZ pakai three piece suit kat facebook buat bahasa pasar 101

i love you guys.

Faisal Zakaria said...

if KT idea actually materialized, i am sooo going to fuck you guys up. that is so not cool.

especially knowing this blog has 40 over thousand hits for the past months.

and dudes, im the only guy blogging under my real name. hehehe.

fndrocka said...

hari bapa aku nak balik kampung..lepak kat rumah bapak

AJ (peminat SJ) said...

scarlett mmg sharp la...tp kalo blond lg bes

aku suke tgk dia dlm citer "Love Song for Bobby Long"

bes siol

Dari mana?

Analytics