Friday, 17 July 2009

Filem minggu ini ngan chikaro: Kem Jesus: Filem Amerika 2006




Salam semua,

lately ni aku banyak usha dokumentari dokumentari heavy dan ada lah jugak yang ringan ringan. Tapi yang paling best punya dokumentari memang still "world at war". gila beb nak layan 26 episode punya box set bukan nya senang. memang mula mula nak keluar duit kat apek dvd bangsar tu memang berat gak ah hati. tapi memang lagi power dari pada band of brothers dan lagi smuutth dari filem filem michael moore.

Ini gua ada cite baik punya untuk lu orang. tapi bai, ini bukan toron yang aku nak promote. kalau lu nak tarik daging bill tertunggak lu layan ah kat sini. semua stok pon ada. kalau lu suka main ngan janda ada. lu turn on bila awek makan taik lepas dia berak pon ada sini. lu nye fetish nak main ngan mak tam ada gak. lu idam nak mandi golden shower ada. lu nak fantasy jumpa I.C.T (ibu cun tunggal) kat dalam kelab ada. Lu fantasi nak godak bontot sejenis pon ada jugak. dan yang paling penting koleksi chikaro jepon yang suka gatal gatal isap tetek jantan ngan bagi urut geli geli guna kuku lastu kasik lu rimjob pon ada beb. Lu nak buat apa buat la asal kan lu orang punya weekend stiiiiiiim.

anyways, aku bukan nak promote website toron kegemaran armaya ma'arof. pasal dulu masa aku merempat umah dia lepas aku jadi graduan memang kerja aku menarik daging je kat umah dia beb. memang kerusi merah dia ngan laptop macbook dia yang memang jadi mangsa selsema daging..kkkkk..aku rasa aku dah terlampau obscene kat sini. aku ye ye kelapa je AM. tapi cite blue eastern european yang chics kena angkut kat pasar siang tu memang berderau beb.

apa apa pun, ari ni aku nak kongsi filem dokumentari yang agak heavy dan boleh kira boleh bla jugak ah. pasal dokumentari ini boleh buat lu fikir dan tinjau balik time lu kecik masa lu gi madrasah, gi kelas agama, belajar mengaji dan gi kem kem agama kat sekolah dulu tu beb. aku gi kelas agama kat sekolah je. madrasah, mengaji dan kem agama wa kureng sikit. mana tak beb, bapak aku hantar gi kelas mengaji aku baru je masuk gate umah ustazah zalwiah, tunggu 2 minit lepas apa aku chow, aku terus gi samsudeen beli minyak tanah ngan mancis pastu main kat taman. memang port kat gelung kat taman tu je la sampai member lain abis mengaji. aku masa kecik dulu memang kaki bakar beb. patut aku je belakon cite uwei haji sari.

anyways, cite yang aku nak buar ini memang heavy beb. kalah joseph kony (otai besar lord's resistance army kat uganda) buat marketing pitch kat budak budak kat uganda sana. yang ni pulak kat amerika. ko kena tengok beb macam mana budak budak ni kena cuci ngan holy water beb. gila beb, mandi kucing pon tak buat lu nangis. jenis jenis pitch yang di buar kan kat dak dak kecik amerika ni memang lah tiada batasan dengan langit dan bumi.

payah payah. memang semua orang yang beragama semua nak jadi macam nabi. tak kira muhammad s.a.w (bis), isa, yunus, jacob, abraham dan yang lain lain (sedekah kan la alfatihah pasal ari ni ari jumaat). bukan tu je yang nak jadi macam guru nanak lagi la banyak, nak jadi buddha, bukan main lagi banyak nya (memang hippistyle69). bagi aku agama tu memang ada kat jasad dan jiwa masing masing. tak kesah la lu nak hadap matahari, pokok, patung, kasut, kotak rokok, kalkulator atau apa apa yang nak buat, tapi lu nak pitch agak agak beb dan biar ada isi.

kalau kau nak download cite yang agak boleh bla lastu lu cite kat member lu, mesti diorang kata "iye ke bai?" sambil hembus asap rokok. Pendek kata cite ni memang boleh bla la kira.

http://rapidshare.com/files/207441221/JCamp.part1.rar
http://rapidshare.com/files/207443137/JCamp.part2.rar
http://rapidshare.com/files/207445531/JCamp.part3.rar
http://rapidshare.com/files/207446686/JCamp.part4.rar
http://rapidshare.com/files/207457559/JCamp.part5.rar
http://rapidshare.com/files/207482888/JCamp.part6.rar
http://rapidshare.com/files/207491482/JCamp.part7.rar


Jack ' paradigm ke pa-ra-di-gem" Lingam

5 comments:

a. Maaroff said...

hahah palat...

wa kat Wien ni bai. First night jenjalan terjumpa mamat turkey ni tgh isap hash lek je kat high street terus pau dia nyer joint isap sekali. Gila doode kepala wa weng lain macam malam tu. Lastu time kepala tgh pusing roaming naik velo. Pergh bai dgn ambient tpt ni memang enjoy gilz. Teringat time-time kat Lyon beb.

Jack Lingam said...

MANA SEH POSKAT

AM said...

Wei lek ah! Nanti wa hantar

indavao said...

hi... just dropping by!
http://www.fileafro.com
http://mobileandetc.blogspot.com
http://kantahanan.blogspot.com

N . A . J said...

bahasa ko ni mmg lawak la!hahahahahaha

Dari mana?

Analytics