Tuesday, 14 July 2009

Chikaro Minggu Ini.

kadang kadang kalau gi spa kena pilih nombor. Nombor favorite aku kat Hotel Armada memang no 21. pasal dia top memang macam 21 top. tapi bila kau gi KFC memang kau patut angkat set E. dengan keju yang cair. makaroni yang "moist" dan ayam yang nampak macam tongkeng ayam. Gua persembah kan minggu ini jatuh kepada CHICKARONI.


Layan beb. Malam semalam gua dah layan 3 pinggan tanpa memandang belakang. Kiri dan Kanan.

Pendek kata. Chikaroni ni sememang nya "Sinful, Argumentative & Twistful". gila beb fasha sanda pon tak dapat masuk list aku.


Anyways. lu orang patut try. pasal aku dah try. Memang LELEH. kalah isap tetek

Jack " they call me Jack. Li" Lingam




8 comments:

a.maaroff said...

fuck bai, 2-3 hari ni dah la wa mengidam kfc. cunz gak ah kfc kat budapest murah,ada hot & spicy bleh ah gak wa soru.

papahal kuzi, bolognaise lu gak ah DA SHIT innit.

Jack Lingam said...

thenks blad. tapi blad. ko kena try goulash kat cesky krumlov blad. itu ko makan bikin telur lu kembang macam masak meggi extra time beb

Anonymous said...

transfat!! drink lots of green tea.

along

jli said...

ha mama masak apa ari ni?

Melayu Minimalis said...

aku dah makan semalam.
lepas tu aku rasa disgusted gila dengan diri aku sebab aku terpedaya dengan iklan.

Jack Lingam said...

KO MEMANG MINIMALIS. BIG UP

Syazwan VL said...

arghh....u make me hungry la bro....finally i will go to kfc la after this..yak yak yak...makaaannn!!!

Anonymous said...

kalah isap tetek?!
i gotta try dis!!

Dari mana?

Analytics