Wednesday, 8 July 2009

Faisal Zakaria: Undian Untuk Beliau Kembali

PENGUMUMAN.

BLOG TIDAK SE-SHARP DULU AKIBAT PERGADUHAN ANTARA FZ DENGAN JL (gaduh sampai panggil Abang Long bai)

jadi, dari sekarang hingga Ahad, kami nak lebih daripada 15 buaran. Jika lebih daripada itu, FZ akan kembali dalam blog ini untuk memberi keamanan dan informasi sharp kepada kita. 

SILA BERIKAN BUARAN SEKARANG!

yang sedih,
KT

17 comments:

ΔΔΔ said...

tah JLi (bukan jet li) ni, sukati aa brader tu nak tulis pasal selsema babi.

Anonymous said...

Come on FZ! Please, please,please come back!
- w. emily

Jack Lingam said...

ek ena segi tiga tiga kali. masalah ah mamat tu. bila nak dating?

jahmekya said...

kecik punya hal pun nak sentap... elek aaa bai

d7 said...

u got my vote!!
er, bkn JL bkn FZ.. tapi KT!!
hahah ;p

FRoS Salleh said...

ala jgn mcm tu la. sama2 jual botol pon nk gado ke? apa ini macam?

fz, ko snap ke? (sambil meniru gaya baling kasut ke dinding... salah sorg ex colleague)

Shahrin bahar said...

fz tak sharp! tanak! JL JL!

Anonymous said...

buto. faizal zakaria dah bukak blog baru dowh

mariboro said...

mende la.

Anonymous said...

JL.
ko dah tak kool.
Not dat sharp enuff now.
one word.
BANA!

-go FZ -

Jack Lingam said...

ha. skati lu ah pej

Anonymous said...

buto lagi skali. post FZ cam haram dowh. pakai tux pelancau

yabedabedu said...

KEMBALI ...kembali kepada petak pertama

bangkok sakee fakee said...

fz kodi siak.

lu kt apa hal sua nak pancing mamat emo balik, gila sopan santun la. kalau ye pun FZ pernah di boom boom lu, biarkan (pergh time ni jeng jeng jeng gitar lagu band akta angkasa masyuk - memang ultimate gay scene ni pergh - jerit jerit guling guling wa wa wa emo bakar bendera negara sendiri dush dush boom boom last call rasa cam layan gulung bulu ketiak - syok sendiri punya pasal) member merajuk dan membawa diri di anus of humanity.

abang mat tora said...

lepak one corner sudah ar member menber apa, cara???

Shafi'e Hamdan said...

aaahhhhh tade tade. takyah la. dah merajuk merajuk je la

Anonymous said...

kau ni fz...sikit2 nak emo macam dah tua. kau tgk MM dah tua pon lepak dgn budak2.kena kutuk pon rilek je.come on FZ!

Dari mana?

Analytics